Sahranjen taksista koga je pokosio BMW smrti: Ostaje pitanje zašto je baš tog dana išao dužim putem

Savatić je trojicu mladića kobnog dana vozio dužim putem do Bogovađe, a odatle do magistrale

Komentari

 • Rade

  Kakve sada ima veze kojim putem je išao taksista pa možda su putnici u taksiju to tražili iz nekog razloga lepo se vidi da čovek staje na znak stop na putu nema nikoga lepo i polako i sigurno izlazi ide svojom trakom posle nekoliko sekundi ide Manijak 170 km/h i udara ga od pozadi kao bomba i pijana džukela ubija i gasi četiri mlada života. I šta sada?! Treba da mu tražimo opravdanje što je to uradio pa hajde sada da vidimo što je taksista išao ovim putem a ne nekim drugim, pa čovek da je znao da će da nadje neki pijani manijak nebi išao tuda sigurno a uostalom može da ide kuda god hoće to bar nije zabranjeno. Zato Manijaku doživotna robija ili 40godina za ubistvo četvoro nevinih i mladih ljudi.

  • Bitno je puno toga

   @Rade

   Kada četri mlada čoveka u taxi vozilu naprave previd tako što na 500.met. preglednom uključenju ne izregistruju farove vozila koje ima apsulutno prvenstvo prolza, da se posumnjati da su imali neki problem. Za vozača BMW znamo sve, dok za nastradale iz Dačije tek treba da saznamo određene "detalje". Bitno je utvrditi stvarni razlog tragedije...kao na pr. da li je brzina BMWa učinila da bude nevidljiv za nastradale, ili je to možda ipak učinio njihov strah iz želje da se što pre napusti put za Bogovadju??!

 • Cale

  Cemu tolika prica i misterija gde su isli, zasto su isli, duzi kraci put, mladi ljudi menjaju plan u sekundu. Propisno su se ukljucili na glavni put. To sto je neko pijan vozio 170km/h to je glavni razlog nesreće, a ne kojim putem su išlo i zašto!

 • Дража

  Није Жупањевац, него Жупањац!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima