Kruže dve verzije priče o utapanju Stefane (14): Porodica i grad u šoku, ponavljaju iste reči

Devojčica je bila na splavu na Makišu, a pronađena je mrtva dva sata nakon što je prijavljen njen nestanak

Komentari

 • Alas

  ako je ispod splava onda je ronila. nemoguce je drugacije dospeti

 • Margo

  Nije bila sama na splavu nego sa roditeljima! I nije toliko mala da ne bi mogla malo sama da proseta. Nase prabake su se udavale as 14!!!

  • Ddf

   @Margo

   Da treba još šampanjac da naruči sa 14 godina po splavu ....a gde su roditelji bili oni treba da znaju gde se kreće saučešće porodici

 • 534

  Jednostavno je. Ako je nadjena u kupaćem - kupala se. Ako je nadjena u odeći - upala je u vodu.

 • Wtf

  Nema tu verzije nego roditelji da malo više povedu računa o deci šta im rade ipak je 14 godina mala je ona da bi šetala sama po splavu...nego današnji moderni roditelji dok im se ne desi nešto loše onda tek uvide da su pogrešili negde....posvećujte pažnju više detetu nego telefonima društvenim mrežama ....moje saučešće porodici

  • Marina

   @Wtf

   Tacno. Nepaznja, mozda je slučajno pala udarila glavu, izgubila svest i to je bio kraj. I niko nije primetio. Ne trba odmah osudjivati roditelje jer se nekad lose stvari dogode. Znam iz svog iskustva gde je nase dete bukvalno pred nama pojelo neke lekove. Sreca da smo primetili i odveli u institut. To je bilo pre vise od 20 godina, ali me je obeležilo i uvek sam mozda i vise od potrebnog kontrolisala. Ali opet kazem nesrece se dese i nekad jednostavno to ne mozemo da kontrolisemo. Saucesce porodici.

  • Plava C

   @Wtf

   Ma,da,mala je,sa 14 godina roditelji treba da je drze za ruku!Kako nije sramota vas pametnjakovice da komentarisete ovako strasne stvari na taj nacin?I uz obavezno pominjanje drustvenih mreza kao najveceg roditeljskog greha danasnjice!Bas me zanima da li je vas bedni zivot zaista tako bezgresan kakvim ga predstavljate.Jedno je sigurno,pamet vam sigurno ne smeta.

  • A da li znate

   @Wtf

   Da postoje i mali privatni splavovi.Ne kafici i diskoteke.Mali splavovi za odmor i ribolov.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima