≫ 

Jeza u šabačkoj mirnoj ulici: Bratoubica imao plan da sakrije telo, hladnokrvno ga gurao ka rupi

Čak i da je uspeo u svojoj jezivoj nameri da se rastosilja tela, brat bi verovatno bio među prvim osumnjičenima

  • 12
Mapa ubistva u Šapcu, ubistvo Šabac Ilustracija: Nikola Jovanović

Mladić koji gura kolica kroz miran kraj Šapca u 3 sata ujutro, prva je slika koju su ugledali policajci, ni ne sluteći da su upravo otkrili jedan od najtežih zločina. Brat je ubio brata.

Bogdan G. star svega 20 godina savladavao je teret tela starijeg brata Ignjata (24). Tačno je znao gde će s njim - pošao je da ga baci u rupu koju je prethodno iskopao.

Od ovog prizora svako bi samo okrenuo glavu i produžio dalje. Jer, telo se verovatno nije videlo, ali sama slika čoveka koji se usred noći šeta sa punim kolicima dovoljno je jeziva.

Policajci, ipak, nisu mogli da prođu. Bilo je previše sumnjivo.

Kuća ubistvo Šabac, brat brata Kuća bratoubice, Foto: Telegraf

Kada su otkrili kolica, zaprepastili su se prizorom. Beživotno telo, drugog mladića, ubijenog udarcima bokserom i ubodima nožem. I to mladića koji nosi isto prezime i do juče je živeo u istoj kući sa žrtvom.

Šta je moglo toliko da rasplamsa bes ubice, da u rođenoj kući ubije starijeg brata, hladnokrvno, planirano i da mu umesto groba nameni raku koju je iskopao pored vodovoda?

Šabac je potresen. Kažu, mali je bio odličan đak, porodica ugledna, otac profesor i slikar... Porodica sa troje dece.

Ono što je sigurno to je da, iako je bio pripremljen za težak zločin, mladi ubica je bio brzoplet i nespretan u prikrivanju tog užasa. Rupa kod vodovoda na kraju sopstvene ulice, kolica, mesto zločina i sukob u porodici koji je, izgleda, bio poznat, doveli su do toga da policija nije imala mnogo posla...

Čak i da je uspeo u svojoj jezivoj nameri, da se rastosilja mrtvog brata u rupi, on bi verovatno bio među prvim osumnjičenima. Otkrilo bi se da je dirao kolica, tragovi krvi, a brlo brzo razotkrila bi se i rupa.

VIDEO: Nebojša je robijao 15 godina zbog zločina nad muslimanima, a u zatvoru se oženio muslimankom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nm

    20. avgust 2019 | 20:44

    Brat na brata da udari dotakli smo dno kao zajednica,pre bih sebi ruku odsekao nego bratu prst al zato sto su nas roditelji tako naucili a ovde je ocigledno problem u porodici

  • Allianz

    20. avgust 2019 | 20:21

    Vidi se da je mali psihic, cim mu vidis onu bolesnu facu sve ti je jasno. Ajmo sad lagano 20 god pa nek uziva.

  • Ahmet

    20. avgust 2019 | 23:10

    Ubijeni je bio problematican i konzumirao je razne droge, naravno nije zasluzio da zavrsi tako. Prica se da je mucio celu porodicu. Ali problem cele porodice je “ugledni otac” koji je maltretirao svoju sestru i njenu porodicu, isterao ih je iz te kuce, ostavio ih bez krova nad glavom, mucio je njihovo bolesno dete koje ima dijabetes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA