• 18

Bogdan (20) iz Šapca ubio starijeg brata bokserom i nožem? Pominje se i jeziv motiv ubistva

Komšije komentarišu da je porodica zatvorena

  • 18
Bogdan Gajic

Bogdan sa ocem; Foto: Facebook

Kako saznajemo od našeg novinara s lica mesta, motiv zločina koji se noćas dogodio u mirnom kraju Šapca, u Ulici oslobođenja, kada je Bogdan G. (20) usmrtio svog starijeg brata Ignjata (24), još uvek se, nezvanično, navode loši porodični odnosi.

Ubijeni Ignjat je, navodno, duže vreme maltretirao ukućane, pa bi to mogao da bude i motiv zločina.

Izvor iz istrage otkriva da je Bogan najpre tukao brata bokserom, a potom ga izbo nožem.

Telo je utovario na kolica i uputio se ka objektu Vodovoda, u blizini njihove porodične kuće. Navodno je tamo već iskopao rupu u kojoj bi telo zakopao. Policijska patrola je primetila Bogdana kako gura kolica, a i policajci su ostali nemi nad prizorom koji su zatekli.

Bogdan je srednji od trojice sinova profesora Petra G., koji radi kao predavač na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i Tanje G., ekonomiste.

U komšiluku je bilo veoma teško saznati više detalja o zločinu. Skoro svi odmahuju rukom i ćute, najčešće uz komentar da su oni bili zatvorena i  čudna porodica, dok pojedini navode da ih ništa ne iznenađuje.

- Skoro ni sa kim se nisu družili iz komšiluka, a deca su, koliko smo čuli, sva trojica bili problematičnog ponašanja. Ko zna šta će se još istragom otkriti - kaže jedan od suseda.

Bogdan je, inače, kako saznajemo odličan đak i student.

Šabačka policija je uhapsila Bogdana i po nalogu tužilaštva njemu je određen pritvor. Tokom prepodneva on je bio na psihijatrijskom posmatranju. Tužilaštvo je naredio obdukciju tela ubijenog Ignjata G.

VIDEO: "Ukoliko nekog želite da ubijete i prođete nekažnjeno, dođite u Šetonje":

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Branka

    Tuga i jad,srusena cjela porodica,jedan ubijen,drugi ubica,treci brat zrtve i ubice,roditelji ucviljeni,... Strasno je cut za ovakve tragedije,ali ljudi moji okrenimo se porodici,nek nam to bude svetinja. Zao mi roditelja,ali mislim da su odavno negdje pogrijesili u odgoju ili mozda nisu ni imali vremena za odgoj djece radi karijere i drustveng prestiza. Ako cvijece zalijevamo,hranimo ga djubrom,njegujemo ono cvjeta,ako ga zapustimo ono uvene,tako je i sa djecom koliko ulazemo toliko nam se vrati.

  • Taksista

    Smem da se kladim da je u ovu pricu ukljucena droga. Narkomani su nasilni narocito u krizama. Mozda je mladjem prekipelo.

  • Bakica

    Nešto trulo u državi srpskoj. Ako je porodica osnovna ćelija drustva a ovako jezive stvari se dešavaju, skoro, svakodnevno, onda je krajnje vreme da se celokupno drustvo zabrine. Kako je moguće da u porodici stanuje mržnja umesto ljubavi? Ko je kriv za to? Moja dva brata i ja smo od detinjstva delili i dobro i zlo. Čokoladu smo delili na tri dela pa sam ja svoj krila da bih ga kasnije sa njima podelil, da ih obradujem. Nismo se nikada svađali a kamoli tukli. Roditelje smo poštovari i oni su to cenili. Tako je, ceo život, kod nas stanovala sloga i ljubav.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima