• 2

Preminuo i Marjan iz Pirota, koji je ostao bez žene i ćerke u Bugarskoj: Tragedija srpske porodice

On je preminuo u bolnici u Sofiji

  • 2

Marjan Rančić iz Pirota, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj u kojoj su nastradale njegova ćerka Anđela (16) i supruga Svetlana (54), izgubio je bitku za život.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se kod mesta Kočerinovo. Na licu mesta preminula je Svetlana, dok je njena ćerka Anđela povredama podlegla u bolnici.

Svetlanin muž Marjan (60) koji je bio za volanom, tada je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu.

On u Univerzitetskoj klinici "Sveta Ana" u Sofiji zbog nekoliko operacija bio u indukovanoj komi.

Majka i ćerka

Svetlana Rančić Foto: Facebook

Poznanici i prijatelji ove porodice u šoku su zbog tragedije i o njima imaju samo najlepše reči.

- Radio je u omladinskoj zadruzi, a solidarnost i empatiju za druge, odnosno nesebičnost, stekao je kao dete radeći na gotovo svim radnim akcijama koje su organizovane u ovom delu Srbije. Tih je i nenametljiv i uvek spreman da primi savet ali i da ga iskreno da. Porodica mu je svetinja i sve je njoj podredio - pričaju poznanici porodice Rančić.

Zbog čega je Marjan Rančić skrenuo u suprotnu traku auto-puta nedaleko od graničnog prelaza Kulata, i sudario se sa autobusom koji je prevozio putnike, još uvek nije jasno. Automobilom marke "fiat panda" i ranije su putovali na odmor, a za Marjana kažu da je savestan i dugogodišnji vozač.

(Telegraf.rs/Pink)

Komentari

  • Suzana

    KAKVA TRAGEDIJA! VELIKA TUGA. DA NIKO NIKADA NE DOŽIVI OVAKVU SUDBINU. ŽALOSNO, ALI OPET STE KAO PORODICA ZAJEDNO, GDE GOD BILI... POČIVAJTE U MIRU. AMIN

  • Banat

    Tuga 😭😭

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima