≫ 

Snimak iz bolnice u Kosovskoj Mitrovici dok dovoze izbodenog srpskog dečaka (VIDEO)

 ≫ 

Na mestu gde se incident dogodio, na mostu vidljivi su tragovi krvi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika 👤
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BrckRSu

    02. septembar 2019 | 07:00

    Osveta ce biti strasna!

  • Aleksandra

    02. septembar 2019 | 06:57

    Mog dedu, koji sada ima 90 godina, su Šiptari pretukli na njivi nadomak sela Svinjare dok je imao 12-13godina. Moj deda se koliko toliko oporavio, ali do dana danasnjeg mu se desno rame nije oporavilo. Kad je dobio mog tatu, zarekao se da ce otici odatle, jer ne zeli istu sudbinu svojoj deci. Da ih neko tuce i maltretira, a da nema odgovorne osobe. Zato su se lepo 1977-78 spakovali i dosli u Beograd da tata studira i da ga ne doceka isto. Deda se i dalje sa jezpm priseca svega iako je proslo koliko je proslo godina. Srpski narod je godinama ugnjetavan, na nasoj zemlji sko stranci, niko nas ne brani, brane svoje interese, a kad dodje do ovog svi redom su u soku... ovog je bilo i tek ce biti. Zelim decaku da se oporavi i da prodje sa minimalnim posledicama.

  • 👤

    01. septembar 2019 | 23:24

    За решавање косовског проблема треба чврста одлука и снажан став Београда. Проблем се мора вратити под окриље УН. КФОР је у функцији НАТО-а и његов примарни задатак је обезбеђивање "независности Косова" и заштита америчко-британских пословних интереса, за које су Срби велика сметња. Зато треба тражити његово укидање и довођење контигента попут "плавих шлемова" у којима би учешће узели и Русија и Кина, али и друге нама пријатељске земље. Дипломатском офанзивом на терену пријатељских земаља са све четири стране света тражити да се испоштује резолуција 1244 у делу који обезбеђује повратак српске војске и полиције на Косово и Метохију. У УН инсистирати на томе да се Косово не назива никаквом "независном" државом, јер тај статус нема у овој светској организацији, као ни у другим светским организацијама (Интерпол, УНЕСКО итд.). У свим дипломатским представништвима широм света (амбасадама и конзулатима) организовати изложбе, конференције, књижевне и филмске вечери на којима би се непрестано износиле информације и документације о правом стању на Косову, потлачености, изолованости и угњетавању српског народа и опасности од његовог нестанка са вековних огњишта. Инсистирати на хапшењу свих криминалаца, бивших припадника ОВК, који су данас политички, али и криминално активни. Пред свим релевантним светским организацијама Косово и Метохију прогласити за стратешки, национални интерес Републике Србије и деловати у складу са том одлуком. Србија је једна и не сме се распарчавати. А група криминалаца не сме бити јача од државе. Изговор јој не сме бити да иза њих стоји највећа светска сила (јер то и није). Дипломатија мора пронаћи начин и средства (сва), да ствар окрене у корист Србије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA