• 2

Nagrađeni policajci koji su razotkrili srpske kriminalce dok su švercovali 800 kilograma kokaina

"Važno je da ovakvi izuzetni rezultati i dalje budu ideja vodilja čitave policije"

  • 2

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike Uprave kriminalističke policije koji su došli do operativnih informacija na osnovu kojih je španska policija u blizini Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenila 800 kilograma kokaina.

- Drago mi je da su naši operativci bili ti koji su došli do ključnih informacija i podelili ih sa španskim kolegama, nakon čega je realizovana ova veoma važna akcija, čime je sprečeno da kokain dođe na naše ulice, na ulice drugih država Evrope i da taj novac bude upotrebljen za jačanje mafijaške hobotnice bilo gde u svetu - istakao je Stefanović.

Nagrađeni policajci, Nebojša Stefanović

Foto: MUP

Ministar je ukazao da je ova akcija nastavak dobre međunarodne saradnje, ali i rezultat petogodišnjeg intenzivnog rada kriminalističke policije, koja svake godine beleži sve veće zaplene narkotika.

- Važno je da ovakvi izuzetni rezultati i dalje budu ideja vodilja čitave policije, da imamo snažne zaplene droge, da sklanjamo narko-dilere sa ulica, da naša deca budu bezbedna i da stalno pokazujemo da smo posvećeni borbi protiv narko-dilera, ma gde se oni nalazili - naglasio je Stefanović.

Istakavši da je posebno ponosan na ovu akciju, jer je borba protiv narkotika jedan od prioriteta koji je zacrtao još 2014. godine, Stefanović je poručio da pripadnici Uprave kriminalističke policije imaju njegovu snažnu podršku, podršku direktora policije i celog Ministarstva unutrašnjih poslova.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dragan

    Policijske sluzbenike treba nagraditi sa znatno vecom nagradom, ali to ne treba javnost da zna! Da li ste svesni da ste ovakvim javnim istupom ugrozili bezbednost policijskih sluzbenika i njihovih porodica!? Morate prihvatiti da se ne mozete pohvaliti za svaki dobro odradjen posao, jer to moze da nenadoknadivo nekoga kosta! Cuvajte cestite ljude koji savesno obavljaju svoju duznost...!!!

  • Tamara

    Propade siptarima mala privreda sa cime ce hag da podplacuju.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima