≫ 

Goreli automobili u Lazarevcu, Aleksandar tvrdi da je on meta: Hteli su da me ubiju i pre 4 godine

Prvi automobil zapaljen je u 2.50 sati, a drugi u 2.59

  • 3

Noćas je u razmaku od svega devet minuta na dva mesta u Lazarevcu podmetnut požar, a goreli su parkirani automobili.

Kako je na fejsbuku napisao Aleksandar Dražić, oba automobila koja je podmetnut požar, vezana su za njega lično, a šteta je napravljena na dan kada je pre 4 godine neko pokušao da ga ubije, upozorio je na fejsbuku.

- Jedan automobil je bio ispred porodične kuće, a drugi u Ulici Veljka Vlahovića, u isto vreme. Prizor je jeziv! Materijalno su stradala još tri auta (na dva je totalna šteta). Nalogodavci i izvršioci očigledno nisu marili za obim štete, šta će i ko stradati. Cilj je evidentan! Katastrofa! Na današnji dan pre četiri godine, planirali su, pa pokušali da me ubiju - napisao je Dražić i najavio u komentaru da će detalje tek otkriti.

Ljudi su u ovom gradiću očajni.

- Noćas je u Lazarevcu gorelo. Više nije važno ni kome, ni zašto, važno je da je gorelo. Svi vi koji mislite da se vama ne može desiti, u zabludi ste. Reći ćete negde nešto što se nekome neće svideti, pa će goreti i vama. Bezumlje, primitivizam i nasilje vlada... - napisala je Vesna Lakićević i pozvala građane da se danas oko 19 sati okupe kod Rudarske česme.

VIDEO: Prvi autobus koji se zapalio na "Milošu Velikom"

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fani

    6. septembar 2019 | 13:16

    Koliko sam čula, ovaj Dražić je objavljivao tekstove o kriminalnim radnjama pojedinih funkcionera i pratijaša.. jako je "čudno" što mu se ovo dogodilo.

  • hogar

    6. septembar 2019 | 13:20

    lazarevac leglo narkokartela koji su policiju i sudstvo uzeli pod svoje..... narod se buni i. lepi plakate ko su ali dzabe..... sramota od drzave

  • Bole

    6. septembar 2019 | 14:00

    Ovo nije dzaba .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA