• 10

Išli su zajedno u lov, ovog puta vojnik Srđan se nije vratio. Ubijen je iz nehata, danas je sahrana

Za ovo krivično delo je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina

  • 10

Više javno tužilaštvo u Vranju je, imajući u vidu činjenično stanje i priložene dokaze uz krivičnu prijavu policije, podnetu protiv S.A. (29), iz Vranjske Banje, na osnovu prikupljenog dokaznog materijala, utvrdilo da se radi o nehatnom lišenju života oštećenog Srđana Đorđevića (37) iz Vranja.

Iz Višeg javnog tužilaštva kažu da je predmet dostavljen na nadležno postupanje Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, jer se radi o krivičnom delu “nehatno lišenje života” iz čl.118. Krivičnog zakonika, za koje krivično delo zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Srđan Đorđević (37) iz Vranja nastradao je tokom lova u nedelju oko šest časova u selu Prvonek kod Vranjske Banje. Njega je u lovu, kako se sumnja, usmrtio drugi lovac S.A., iz Vranjske Banje, s kojim je često išao u lov.

Stradali Đorđević je bio pripadnik Vojske Srbije, a često je išao u mirovne misije. Lov je obožavao i sa drugarom iz Vranjske Banje je često išao da lovi.

Đorđević se pre nekoliko godina oženio, a za sobom je ostavio ćerkicu koja ima godinu i po dana i suprugu.

Nastradali lovac trebalo bi da bude sahranjen danas u Vranju.

Video: Biković hteo da se pohvali kako barata pištoljem, a onda se sve izmaklo kontroli

(S.T.)

Komentari

  • JON

    Otišao je u šumu da ubija. Zbog zabave.

  • Allianz

    Tuga do neba za ovim covekom, ali i sam lov je veliko zlo. Da ti odes u sumu, zivotinji u dom i da je ubijas iz puske sa daljine i nju i njene mlade pa to je neoprostivo. Ako ste toliko hrabri lovci, stanite na metar dva od divlje svinje ili vepra da vidimo da li smete. A ne iz steka, pusketinom sa ko zna koliko metara. Pod hitno zabraniti ovu glupost

  • Komita

    Pocivaj u miru druze !!! Tuga za ovim divnim mladim i vrednim covekom koji je ujedno bio i predobar sin, brat, komsija, prijatelj je velika. Nesrece se stalno dogadjaju, svojom ili tudjom krivicom, u kolima, na putu, na ulici, gradilistu, secenju drva u sumi, dovoljan je samo trenutak... ne mogu da zamislim kako li je tek njegovom najboljem prijatelju kome se ovo desilo. Bili su kolege, zajedno na misijama kada se ljudi jos vise zblize, druzili se, posecivali, izlazili, isli uvek zajedno i u lov, koliko god da ga osude, min ili maximalno on sa tim treba da zivi ceo zivot.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima