• 3

Uhapšeni napadači na Stanišu Lazarca: Određen im pritvor od 30 dana

Lazarac je tom prilikom zadobio lake telesne povrede

  • 3

Povodom napada na organizatore manifestacije promocije auto i karting sporta, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšeni su B. C. i A. LJ, a sud im je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Sumnja se da su B. C. i A. LJ. napali predsednika Sportskog auto i karting saveza Srbije Stanišu Lazarca koji je tom prilikom zadobio lake telesne povrede i Aleksandra Tošića, navodi se u informaciji tužilaštva objavljenoj na njegovom sajtu.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da su B. C. i A. LJ. sa drugim NN licima, izrevoltirani činjenicom da je, zbog održavanja manifestacije promocije auto i karting sporta u subotu, 5. oktobra u suorganizaciji Grada Beograda, obustavljen saobraćaj za vozila na Terazije i u Ulici kralja Milana sve do Slavije, kao i na svim prilaznim saobraćajnicama, svojim vozilima prošli postavljene barikade (plastične) i fizički napali oštećene.

Srbija, Beograd, karting

Foto: Tanjug/Tanja Valič

B. C. i A. Lj. su po nalogu tužilaštva uhapšeni 7. oktobra. Pritvor je obojici određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a prema A. Lj. i zbog opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

U saopštenju tužilaštva se napominje da je u toku preduzimanje radnji policije u cilju utvrđivanja identiteta drugih NN osoba koje su učestvovale u ovom događaju.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • NM

    Jesi li to maloletnnici, pa su tu samo inicijali?

  • Pista

    A jel su ti uhapseni taksisti jer prva vest kad se to desilo bila je da su ga taksisti napali i isutirali ?

  • Max

    Forza Vale 46🌛🌞

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima