≫ 

Slikali mrtvu Milicu njenim telefonom, uvili je u najlon, pa hteli da je bace na smetlište

Njen nestanak su policiji prijavili roditelji, a kada je u četvrtak pronađeno njeno telo u gepeku na parkingu druge zgrade, bila je mrtva već nekoliko dana

  • 17
Telo, Gandijeva, policija, uviđaj, leš

Foto-ilustracija: Shutterstock, Profimedia/Alamy, Telegaf

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušan Nikola K. koji je umešan u slučaj pronađenog tela devojke u četvrtak na Novom Beogradu. Pored Nikole K., privedeni su i njegovi prijatelji Dušan D. (43) i Ivan V. (24) zbog sumnje da su mu pomogli da se otarasi tela. Protiv Nikole K. zasada je podneta krivična prijava za omogućavanje uživanja narkotika, a verovatno će odgovarati i za još neka dela.

Nestanak Beograđanke Milice S. (28), čije je telo pronađeno u četvrtak u gepeku "sitroena c5" u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, prijavljen je policiji 17. oktobra ove godine. Tačan uzrok smrti se još ne zna, jer nisu gotovi svi nalazi obdukcije, a forenzičari MUP Srbije su i u petak detaljno pregledali lice mesta, kao i stan u kojem je devojka, kako se veruje, preminula.

Prve indicije govore da se Milica S. predozirala narkoticima, ali zbog tragova krvi u stanu u Gandijevoj 106 V, u kom je poslednji put viđena živa, kao i u hodniku zgrade, u petak je gotovo ceo dan rađen uviđaj.

Njen nestanak su policiji prijavili roditelji, a kada je u četvrtak pronađeno njeno telo u gepeku na parkingu druge zgrade, bila je mrtva već nekoliko dana. Prethodno je policija blokirala ceo ovaj kraj Novog Beograda, jer je jedna od stanarki u Gandijevoj 106 V prijavila nesnosan smrad koji dopire iz stana 51 na šestom spratu ove zgrade u Bloku 63.

- Prvo je došla patrola i pokušala da stupi u kontakt sa vlasnikom. On je rekao da je izdao stan jednom muškarcu i da sada ne može da stupi u kontakt sa njim. U međuvremenu, neko je policiji dojavio i da je video kako trojica muškaraca nose neki teret, koji liči na telo. Adrese su se poklopile i tada se veliki broj pripadnika interventne i uniformisane policije slio u ovaj deo grada - navodi sagovornik Novosti blizak istrazi.

Policija noc pokrivalica

Foto: M. Beljan

Tragalo se za Nikolom K. (40), kome je stan iz kog se širio smrad bio izdat. U međuvremenu, na drugom spratu iste zgrade policija je pronašla Miličinu torbu, kao i mobilni telefon. Listajući sadržaj, kako bi odgonetnuli njenu sudbinu, policajci su se zaprepastili.

- Unutra je bilo pet fotografija mrtve Milice. Odmah nam je bilo jasno da ona nije živa, ali tela nije bilo. Svim patrolama je rečeno da krenu u potragu za Nikolom K. i on je posle nekoliko sati uhapšen - ističe sagovornik.

Nikola K. je zatečen u "fijat puntu", ali nije bio sam. Sa njim su bila još dvojica muškaraca. Automobil je pregledan i pronađeno je nekoliko kesica heroina. Privedeni su u policijsku stanicu. Nikola je tada ispričao da se Milica, navodno, "overila" drogom, kao i da je duže vreme dolazila kod njega. Kada se predozirala, kako je naveo, on se uplašio. Nije znao šta će sa telom, pa je pozvao drugare u pomoć.

Uvili je u najlon

 

Milicu su uvili u najlon i stavili u sanduk od kreveta. Posle nekoliko dana, kada je telo počelo da se "oseća", odlučili su da ga bace na neko smetlište. Uspeli su da je sa šestog spuste do drugog sprata, a onda su je tu izvadili iz sanduka i u najlonu uneli u lift. Kada su je izneli iz zgrade, ubacili su je u gepek "sitroena C5" i ostavili na parkingu u Nehruovoj ulici, kod broja 95, gde je policija i pronašla telo.

Video: Drama u Gandijevoj: Policija dobila dojavu da je u stanu leš

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Lida

    26. oktobar 2019 | 08:31

    Droga je veliko zlo. Cuvajte i ucite decu od malena da droga moze samo da unisti njih i njihovu porodicu. Steta za tako mladu curu. Umesto decicu da cuva i zivi ona sad trune. Bas zalosno

  • Yes

    26. oktobar 2019 | 12:19

    Pre 40 godina napijes se i napravis neko sranje ispendreci te milicija i vise ti nikad ne pada napamet da isto uradis Svi imali posao siguran do penzije zivelo se pristojno ne luksuzno , stedelo se za odmore i more sve besplatno , skolovanje , medicinske usluge , bolnice , lekari , bezbedno, zanemarljivo malo kriminala i ubistava jedino seljaci nekada se pocarkaju oko medje - zemlje oko pola metra i onda se drvenim kolcima pomlate Ali uopste je bilo mirno i sigurno, jednostavan zivot bez preteranog luksuza i bez veceg kriminala i droge, Ali eto sada vasa demokratija, Dobili ste je

  • Biljka

    26. oktobar 2019 | 09:34

    U proslom veku smo bili najzdravija nacija. Ali u to vreme je postojala vaspitna mera za decu. Znalo se ko kosi a ko vodu nosi. Droge nije bilo. Svi smo bili zaposleni, fabrike radile, a mladi na poslima menjali starije koji su odlazili u penziju. Sada na zalost, drugo vreme. Toga vise nema. Ne daju penziju.. Starci rade, a radice do smrti, mladi odlaze u obecane zemlje. Ostaju samo jad i beda i droga do smrti i starci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA