≫ 

Poznato u kakvom je stanju pekarka u koju je pucao ljubavnik: Uz nju su roditelji, deca i muž

Krvava drama odigrala se u petak oko 11 sati, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uleteo Ahmo i pucao joj u glavu

  • 45
Pekara, pucnjava, Čukarica Foto: Facebook

Gordana K. (37), pekarka iz Bariča, koju je prekjuče na Čukaričkoj padini u Beogradu hicem iz pištolja hteo da ubije bivši ljubavnik Ahmo H. (60), pa pokušao da presudi i sebi, i dalje je u teškom stanju i lekari joj se bore za život.

Uz Gordanu su njeni roditelji, deca, ali i suprug Dalibor, koji ju je juče posetio u bolnici.

- Ne znamo ni mi šta se desilo, pa ne bismo komentarisali to što se dogodilo. Gordana je u bolnici, teško je... Samo neka preživi i bude dobro. Moj sin i njeni roditelji otišli su da je posete - rekao je svekar teško povređene Gordane.

Podsetimo, krvava drama odigrala se u petak oko 11 sati, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uleteo Ahmo i pucao joj u glavu. Gordana je uspela da se zaštiti rukama, što joj je spaslo život. Pošto je pogodio Gordanu, Ahmo je ispalio hitac sebi u glavu, ali je i on preživeo.

Pucnjava, pekara, Čukarica Pucnjava se dogodila u pekari u kojoj Gordana radi/ Foto: Telegraf

- Ahmo i Gordana navodno su bili tri nedelje u vezi, a onda je ona rešila da prekine. Htela je da spase svoj dugogodišnji brak, u kome je rodila četvoro dece. Međutim, Ahmo je bio patološki zaljubljen u nju i nije mogao da se pomiri s tim. Opsedao ju je porukama, na koje ona, navodno, nije odgovarala - kaže izvor i nastavlja:

- Slao joj je da je voli i da je ona njegova ljubav. Obasipao ju je komplimentima i tepao joj "kuco", "maco" i "ljubavi". Videvši da ne može sama da izađe na kraj s njim, ispričala je sve mužu. Samo dan pre krvoprolića, Gordana, njen muž i Ahmo našli su se na kafi, a ona mu je ponovila da ne želi da ima bilo šta s njim.

To je navodno toliko pogodilo Huseinovića, koji je i sam oženjen i ima dva sina, da je rešio da ubije ljubavnicu i sebe.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kao da

    27. oktobar 2019 | 00:07

    Ova priča ne pije vodu,sad se vade,kao nije imala ništa.Niko ne ubija nekog tek tako,a da je samo zna iz vidjenja.Ova žena je bila sa njim,on se zaljubio,još je i psiho i kraj.A da je varala muža varala je.Naravno,to nije razlog da je neko ubije.

  • PRC

    27. oktobar 2019 | 00:09

    Ima kod nas jedna izreka: dala baba groš da se uhvati u kolo, sada bi i dva da se pusti ali ne može.

  • J...

    27. oktobar 2019 | 00:10

    Patoloski zaljubljen ne mora da znaci da mu je ta zena bila ljubavnica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA