• 3

Milica se skidala sa droge? Poznanik otkriva gde je bila pre kobnog odlaska u Gandijevu kod dilera

Nikoli K. na teret se stavlja omogućavanje uživanja narkotika sa smrtnim ishodom i nedozvoljeno posedovanje oružja

  • 3

Milica S. (28), koja je sredinom oktobra preminula predoziravši se narkoticima u stanu Nikole K. na Novom Beogradu, dugo se lečila od bolesti zavisnosti, ali, nažalost, u toj borbi nije uspela.

Prema rečima njenih poznanika, kako piše Kurir, Milica je neposredno pre smrti izašla iz jedne ustanove za borbu protiv narkomanije.

- Nije izdržala i odmah je otišla u stan Nikole K. u Gandijevoj, gde je uzela drogu. Nažalost, doza je bila prejaka i ona je preminula. Milicu je porodica poslednji put videla 17. oktobra i tada su prijavili njen nestanak, pa se sumnja da je tada i preminula - kaže poznanik.

Gandijeva, policija, drama

Foto: Telegraf

Ono što je šokiralo javnost jeste činjenica da Miličin prijatelj Nikola K., u čijem stanu je ona umrla, o njenoj smrti nije obavestio porodicu, policiju, ni Hitnu pomoć, već je njen leš danima držao u svom stanu, razmišljajući kako da ga se otarasi. Bizaran slučaj otkriven je u četvrtak, kada su komšije iz novobeogradske višespratnice osetile smrad istrulelog leša koji je dopirao iz Nikolinog stana. Istovremeno su komšije u liftu i po stepeništu videle tragove krvi, zbog čega su odmah pozvali policiju.

- U stanu nije bilo tela, a u hodniku je pronađen telefon sa slikama Miličinog leša. Telo Milice S. ubrzo je pronađeno u gepeku "citroena C5" u Nehruovoj ulici. Bilo je umotano u kese i u fazi raspadanja, a u kolima je bio Nikola K, kao i dvojica njegovih prijatelja - podseća izvor i dodaje da je Nikola K. tada ispričao da se devojka predozirala u njegovom stanu, a da on nije znao šta će sa telom, te da je naposletku rešio da ga odnese i baci na neko zabačeno smetlište.

- Navodno, Nikola K. se uplašio da će biti okrivljen za smrt devojke. Zamotao ju je u najlon kese i nekoliko dana držao u fioci kauča. Međutim, kada je telo počelo da truli, shvatio je da mora da ga iznese. Pozvao je drugove i prvo su nosili telo u sanduku od kreveta, ali im je bilo preteško, pa su ostavili sanduk i preneli telo do gepeka - podseća izvor.

Nikoli K. na teret se stavlja omogućavanje uživanja narkotika sa smrtnim ishodom i nedozvoljeno posedovanje oružja, pošto je u momentu hapšenja u kolima nađen pištolj koji navodno pripada njemu.

Dok je mrtva Milica, zamotana u kese, bila u stanu Nikole K, on je vodio uobičajeni život.

- Išao je u kafiće, u šoping, kačio fotografije i statuse na društvene mreže. Tako se 21. oktobra fotografisao u jednom lokalu i na društvenoj mreži postavio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog, uz poruku: "Napiši DA ako želiš da Sv. Vasilije uđe u tvoj dom" - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Video: Drama u Gandijevoj: Policija dobila dojavu da je u stanu leš

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • PRC

    I Milica je prvo krenula sa džointom, nema povratka kada se krene tim putem.

  • Saša

    Hahaha. Stavlja mu se na teret ne dozvoljeno uživanje sa smrtnim ishodom. Alo bre ljudi on je ubio sa drogom! Znači treba da odgovara za svirepo ubistvo jer je iskasapio telo i prikrivanje zločina! Strašno za šta ga terete!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima