≫ 

Vozač koji se u Leskovcu zakucao u auto u kom je bila devojčica imao 1,29 promila alkohola u krvi

Od siline udara, vozač pežoa se odbio, probio betonsku ogradu i uleteo u dvorište privatne kuće odakle je polomljeni automobil izvučen nekoliko sati kasnije

  • 5
Udes, Leskovac, reno

Foto: Jugmedia

U Leskovcu, u Ulici 28. marta došlo je do sudara u kojem je povređena devojčica. Ona se nalazila u automobilu marke "reno" koji je vozio njen otac.

Na ovaj automobil naleteo je "pežo 407" koji je vozio 50. godišnji Goran T. Devojčica, koja je sedela na zadnjem sedištu, zadobila je povrede grave i prevezena je u bolnicu. Ona nije životno ugrožena, piše Jugmedia.

Udes, Leskovac, reno

Foto: Jugmedia

Od siline udara, vozač pežoa se odbio, probio betonsku ogradu i uleteo u dvorište privatne kuće odakle je polomljeni automobil izvučen nekoliko sati kasnije.

Na mestu nesreće utvrđeno je da je vozač "pežoa", koji je izazvao sudar, na alko-testu imao čak 1,29 promila alkohola u krvi. U skladu sa zakonom priveden je na trežnjenje i određeno mu je zadržavanje do 12 sati u policijskom pritvoru.

Odmah nakon pritvora dobio je nalog da se javi u prekršajni sud, budući da je imao nekoliko raspisanih potraga zbog prethodnih prekršaja u saobraćaju.

Video: Smrtonosne vožnje iz Kraljeva: 300 na sat u uličnoj trci zbog bizarnog izazova

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    30. oktobar 2019 | 21:59

    ovom majmunu nije prvi put da vozi pijan po gradu,poznat je po ovakvim prekrsajima, nadam se da ce napokon lezati u zatvoru...

  • Minja

    30. oktobar 2019 | 21:48

    Ej,sesti pijan sa detetom.Zatvoriti ga na 10.god jer mu je alkohol bio preci I od deteta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA