≫ 

Osuđen Karolj Ludman zbog ubistva supruge u Molu: Slavicu je polio benzinom i zapalio je

Ludman je od početka suđenja tvrdio da je sa suprugom "živeo u skladnom braku punih 25 godina, sve dok nije saznao za njenu navodnu višegodišnju vanbračnu vezu

  • 3

Karolj Ludman (58) iz Mola osuđen je na 20 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge Slavice Ludman (47).

On je okrivljen da je u noći između 24. i 25. maja ove godine u porodičnoj kući u Molu polio benzinom i zapalio suprugu Slavicu.

Tvrdi da je sa suprugom "živeo u skladnom braku punih 25 godina, sve dok nije saznao za njenu višegodišnju vanbračnu vezu".

On je tvrdio da je želeo da "sve reši mirnim putem, ali ona ni pored obećanja da će prekinutu vezu sa drugim čovekom to nije učinila".

Mol, ubistvo Foto: Telegraf

Kobne noći, kako tvrdi optuženi za gnusan zločin, probudio je Slavicu zbog zdravstvenih problema, ali mu je rekla da napusti kuću.

- Otišao sam do kola, uzeo kanistar, ušao u sobu. Kada me je videla sa kantom ustala je, a ja sam bacio na krevet kanistar i upaljač. Sve je ekslodiralo, i zidovi su goreli - kaže Karolj Ludman, dok je ranije pred tužilaštvom rekao da je benzin kupio sa nemerom da zapali suprugu.

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA