≫ 

7 mladića pretukla tinejdžera (17) iz Subotice: Jurili ga, udarali do krvi i slomili ključnu kost

Momku je slomljena ključna kost i ima šavove iznad desne arkade

  • 9
Napad, krvava majica Foto: Privatna arhiva/Subotica.com

Mladića A. S. (17) iz Subotice sinoć oko 18.20 sati pretukla su sedmorica vršnjaka koje ne poznaje, i to dok je čekao gradski autobus. Tom prilikom momku je slomljena ključna kost, ima šavove iznad desne arkade.

Kako navodi portal Subotica.com, u incidentu je učestvovala grupa od 7 momaka mlađe dobi, koje A.S. nije poznavao od ranije, niti može da pretpostavi šta je izazvalo njihov bes pa su ga jurili, udarali a zatim i povredili zbog čega je krvario.

Prema rečima njegove majke M. S., mladić je prebijen iz čista mira, a napadače nije poznavao niti mu se iko od njih obraćao ranije.

- Moj sin je krenuo u pozorište i čekao gradski autobus u kome je bila njegova drugarica. Kada je došla "trojka", ustao je i krenuo ka autobusu, kada su za njim ustale te osobe i počele da ga udaraju. - priča vidno potresena majka. Nekako je uspeo da se istrgne a pitanje je šta bi se desilo da nije. Tukli su ga čime su stigli, policija je videla štapove kojim su ga besomučno udarali - ispričala je uznemirena majka.

Ona je navela da ne može ni da pretpostavi šta je izazvalo bes napadača.

- Nisu ga poznavali, nisu ga tukli na nacionalnoj osnovi jer ni on ni oni nisu progovarali, nisu imali nekih nerešenih problema... Očevici koji su tu bili prepoznali su jednog od napadača, tako da možemo da pretpostavimo da su otprilike vršnjaci mog sina. Šta je to u ljudima koji uživaju da nekome nanesu bol  - dodaje majka.

Kada je, kako je rekla, ovaj događaj objavila na društvenim mrežama, javilo joj se mnogo ljudi.

- Što je najgore, moj sin nije jedina žrtva. Ovakvi napadi na tom mestu nisu retkost. Moj sin se nije vraćao iz bančenja u zoru, već je išao u pozorište između 18 i 19 časova, nije nikoga provocirao, nije kavgadžija... Izgleda da ni u  "normalno" vreme nismo bezbedni na ulicama svog grada - rekla je ona.

Policija je po pozivu građana ubrzo izašla na lice mesta.

- Kada završimo proceduru u obolnici, otići ćemo u policiju. Rečeno nam je da će oni podneti prijavu po službenoj dužnosti, ali ćemo i mi to uraditi - poručila je majka.

Kako Subotica.com nezvanično saznaje, postoje očevici ovog događaja i traga se za osumnjičenima, a napad je kvalifikovan kao krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda.

Slučaj je preuzelo Više javno Tužilaštvo.

(Telegraf.rs/Subotica.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    1. novembar 2019 | 16:33

    Sve te junake pohvatati i osuditi na debelu robiju za primer drugim junacima koji u coporu napadaju .

  • Dunja

    1. novembar 2019 | 15:36

    Hrabi mladi huligancici....Hijene samo one napadaju u coporu.

  • Ujka Zitko PFK

    1. novembar 2019 | 15:25

    Ovi mora da su mnogo opasni kad biji jednu osobu.😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA