• 98

Uznemirujuće scene: Leš vođe navijača Partizana ispred dvorišta škole dok se u njemu igraju deca

Njegovo telo policija je pronašla na ulici između škole i balona za rekreativni fudbal

  • 98

Vođa navijača Partizana Ljubomir Marković ubijen je večeras u Šumicama, u Ulici Grčića Milenka oko 20.30 časova. On je navodno upucan sa dva hica u glavu, a ukupno je odjeknulo šest hitaca. Marković je navodno i sam bio naoružan.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, Marković je ubijen na oko 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije, koje je puno dece. Njegovo telo policija je pronašla na pola puta između škole i balona za rekreativni fudbal. Kako javlja naš reporter, i balon je bio prepun dece koja su došla na trening.

Veliki broj roditelja je čekao svoju decu ispred i malo je reći da su bili zabrinuti za svoju i bezbednost dece kada su hici odjeknuli. Kako se čulo na licu mesta, Marković je navodno istrčao iz balona i pokušao da pobegne ubici.

Hronika, ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića

Foto: Mateja Beljan

Podsetimo, Marković je bio jedan od viđenijih predstavnika navijačkog sveta i bio je dobro poznat policiji zbog svoje burne prošlosti.

Hronika, ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića

Deca u blizini igraju fudbal, Foto: Mateja Beljan

Bio je deo starog tabora grupe Alkatraz, koju je tada predvodio Miloš Radisavljević Kimi, a za njega je šira javnost prvi put čula 2009. godine pošto je bio jedan od osumnjičenih za ubistvo francuskog državljanina i navijača Tuluza Brisa Tatona. On je osuđen na 30 godina robije, ali mu je ta kazna smanjena na 15 godina.

Marković je, nezvanično saznajemo, za ubistvo Brisa Tatona dobio 13 godina i 2 meseca, a iz zatvora je pušten 2017. godine.

Video: Na ovom mestu sa šest metaka je upucan vođa navijača Partizana

(Telegraf.rs)

Komentari

  • MARE

    Cemu sluze navijacke grupe? Samo steta od njih i problemi

  • Rade

    Ovi kupuju S400, umesto, da naprave grupu specialaca, likvidatora, batinaša i da krenu zakamuflurani bez oznaka u lov na ove trofeje po čitavom gradu, Srbiji i da ih dobro plate . Ja vam kažem za pola godine očistili bi ova govna sa ulice. Ovako nešto sam video u diskoteci u Playa Del Carmen u Mexicu, da vi samo vidite kakav su ršum napravili batinaši i usput ukokali 5 članova neke bande. Naravno bez upozorenja! E tako se čisti ološ!

  • Rade

    Gospodo navinari, svi smo mi navijači, nije on ubijen zato što je navijač, napišite pravu reč za njega i svima će biti jasno, ne vrađajte nas prave, normalne navijače bez obzira za koga navijamo.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima