≫ 

Uznemirujuće scene: Leš vođe navijača Partizana ispred dvorišta škole dok se u njemu igraju deca

Njegovo telo policija je pronašla na ulici između škole i balona za rekreativni fudbal

  • 98

Vođa navijača Partizana Ljubomir Marković ubijen je večeras u Šumicama, u Ulici Grčića Milenka oko 20.30 časova. On je navodno upucan sa dva hica u glavu, a ukupno je odjeknulo šest hitaca. Marković je navodno i sam bio naoružan.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, Marković je ubijen na oko 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije, koje je puno dece. Njegovo telo policija je pronašla na pola puta između škole i balona za rekreativni fudbal. Kako javlja naš reporter, i balon je bio prepun dece koja su došla na trening.

Veliki broj roditelja je čekao svoju decu ispred i malo je reći da su bili zabrinuti za svoju i bezbednost dece kada su hici odjeknuli. Kako se čulo na licu mesta, Marković je navodno istrčao iz balona i pokušao da pobegne ubici.

Hronika, ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića Foto: Mateja Beljan

Podsetimo, Marković je bio jedan od viđenijih predstavnika navijačkog sveta i bio je dobro poznat policiji zbog svoje burne prošlosti.

Hronika, ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića Deca u blizini igraju fudbal, Foto: Mateja Beljan

Bio je deo starog tabora grupe Alkatraz, koju je tada predvodio Miloš Radisavljević Kimi, a za njega je šira javnost prvi put čula 2009. godine pošto je bio jedan od osumnjičenih za ubistvo francuskog državljanina i navijača Tuluza Brisa Tatona. On je osuđen na 30 godina robije, ali mu je ta kazna smanjena na 15 godina.

Marković je, nezvanično saznajemo, za ubistvo Brisa Tatona dobio 13 godina i 2 meseca, a iz zatvora je pušten 2017. godine.

Video: Na ovom mestu sa šest metaka je upucan vođa navijača Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    1. novembar 2019 | 22:44

    Увек се одушевим кад прочитам, виђенији вођа навијача, познат полицији!?Зашто лепо, српски , не напишете, хулиган и криминалац!???

  • Istina suva

    1. novembar 2019 | 23:12

    Ajde narode na ulici svi kuka i motika da se ovo smeni da vlasti da se dovedu pravi ljudi,da vode drzavu da se ovo smanji sta se radi..iz dana u dan sve nas je manje,a ove bosove, sefove,vodje u zatvor bez dana slobode do zivota, pogotovo ove sto nam truju decu drogom..mi smo jedan jako glup narod,izvinjavam se onima sto su pametni samo nas je malo ostalo.. svaki gore po bg Mafijaš da radi za 300€svako bi bio ziv,nego nece niko da radi,svi hoce brze pare,skupa kola starlete a to je jako bedno-zato tako svi i zavrse ko se mača lati od njega i gine...

  • Jelena

    1. novembar 2019 | 22:32

    Kao da u Kabulu živimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA