• 25

"Poznavala sam Kiću, ok je momak": Ispovesti radnika iz ulice gde je ubijen navijač, dan posle

- Poznajem Kiću i sve te momke, nismo bili bliski, ali se uvek lepo jaljamo jedni drugima, jer ja radim u balonu. Okej su momci. Strašno je i što su deca u tom trenutku imala trening - rekla je radnica balona

  • 25

U brutalnoj sačekuši sinoć oko 20.30 časova, ubijen je jedan od vođa navijača Partizana, Ljubomir Marković Kića u Šumicama. Ubistvo se dogodilo u blizini pumpe u Ulici Grčića Milenka, a zaposleni u ovom objektu, prepričali su za "Telegraf" kako se sve odigralo dok je njihova koleginica bila sama u smeni.

- Mi nismo bili u noćnoj smeni, ali znamo da je naša koleginca bila preplašena, u trenutku kada se desila pucnjava, bila je u magacinu. Ona se od straha sakrila iza rafa, tako što je legla na pod. Bila je sama u smeni - pričaju zaposleni na pumpi za "Telegraf".

Kako je naš reporter sa lica mesta naveo, Marković je ubijen na oko 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije, koje je bilo puno dece. Njegovo telo policija je pronašla na pola puta između škole i balona za rekreativni fudbal. U tom trenutku balon je bio prepun dece koja su došla na trening.

ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića

Foto: Mateja Beljan

Radnica balona iz kog je Marković navodno istrčao pre same likvidacije, kaže da ga je znala iz viđenja, kao i njegove drugare, te da su imali korektan odnos.

- Bilo je jezivo. Nemam šta da kažem, ništa više od toga da je bilo strašno. Poznajem Kiću i sve te momke, nismo bili bliski, ali se uvek lepo javljamo jedni drugima, jer ja radim u balonu. Okej su momci. Strašno je i što su deca u tom trenutku imala trening - rekla je radnica balona.

Hronika, ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića

Foto: Mateja Beljan

Prema rečima našeg reportera, koji se nakon ubistva nalazio na licu mesta, roditelji dece koja su bila na treningu, prestravljeni su čekali iza policijskih traka. Uspaničeni su iščekivali dolazak svoje dece, koja su u trenutku pucnjave trenirala.

Jutro nakon ubistva...

Inače, jutro nakon ovog ubistva na Šumicama se život nastavio normalno. Sportisti dolaze u balon na trening, a samo pokidana policijska traka i tragovi krvi na betonu svedoče o tome da je ovde pre nekoliko sati došlo do pucnjave sa smrtonosnim ishodom.

Ljubomir Marković Kića,, ubistvo na pumpi, kamere

Foto: Telegraf

Podsetimo, Marković je pre ubistva bio u balonu u Ulici Grčića Milenka, gde je igrao fudbal. Ubica ga je čekao ispred objekta. Zasada nepoznati ubica ispalio je šest hitaca, od kojih ga je jedan pogodio u glavu. Marković je preminuo na licu mesta. Javnosti je postao poznat 2009. godine, nakon što je bio osumnjičen za ubistvo Brisa Tatona.

Marković je prvo bio osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Francuza, Kazna mu je smanjena na 15 godina, ali je odležao devet. Na slobodu je izašao tokom 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ilova RS

    Ok momci ne nose pištolje.tako da ova izjava ne pije vodu

  • Popaj

    Pogledajte na youtube video pod naslovom "To NISU navijaci, to NISU huligani, To SU kriminalci" i mnogo toga ce biti jasnije.

  • lemi

    Sta mislite ko gaji, pazi i neguje ovu ,,vrstu'' ljudi?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima