• 11

Gledala kako drugu lome ključnu kost, pa dobila jezivu poruku: Drama u Subotici dobila novi zaplet

Prepoznala jednog od huligana koji je učestvovao u tuči sedamnaestogodišnjaka

  • 11

Devojčica (16) koja se slučajno zatekla u blizini autobuske stanice u Subotici gde je u četrvrtak kasno popodne pretučen A. S. (17) dobila je pretnje smrću.

U poruci poslatoj njenom drugu piše da je ubiti.

Tinejdžerka je sedela na klupi i videla kada su prvo tri mladića, a zatim njih sedmoro, iz čista mira napali vršnjaka i tukli ga drvenim štapovima. Jedna žena je počela da viče na huligane, koje je kasnije policija identifikovala, i devojčica je rekla toj ženi da poznaje jednog od njih. Rekla je i ko je.

Devojčica i njeni roditelji pristali su da ispričaju za “Blic” kroz šta prolaze nakon što je mladić pretučen, ali ne žele da se zna njihov identitet jer strahuju.

- Sedela je na klupi, sve to videla i prepoznala jednog od njih. To je rekla ženi koja je vikala na njih i kada je došla policija i njima su ispričale sve. Zatim je otišla odatle jer je za nju to bilo zastrašujuće. Uveče joj je stigla poruka od druga da je u opasnosti. Njemu je mladić koga je prepoznala napisao da će ukoliko je sretnu ili se nešto desi nju sigurno ubiti - kažu roditelji.

Pretnje smrću su odmah prijavili policiji i sve poruke u devojčicinom telefonu biće predate PU Subotica zbog dalje istrage.

Policija je brzo otkrila pet maloletnika i jednog osamnestogodišnjaka koji su pretukli iz obesti A. S. i njima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje. 

Iako je procenjeno da je A. S. zadobio lake telesne povrede srednjoškolcu je slomljena ključna kost i ima povrede po celom telu i glavi.

Mladić je oko 18. 20 sati čekao autobus u kome je bila njegova drugarica. Hteli su da idu u pozorište, ali dok je šetao oko stajališta šest ili sedam vršnjaka mu je prišlo i pretuklo ga. Krvario je, ali je na sreću uspeo da im se otrgne.

Video: Katarina o vršnjačkom nasilju: Prijavite nasilnika, nemojte ćutati

 

(Telegraf.rs/ Blic)

Komentari

  • Sajla

    E sad lepo sve po zakonu, pa da im ne padne na pamet mačku sa praga da oteraju. Te idiote treba prevaspitati, onako kako su zaslužili.

  • Lord

    Imao sam slican slucaj, cerka mi je dobila samar u skoli, prvo sam tog mamlaza propustio kroz sake, a kasnije i tatu. Platio sam debelu kaznu, zamalo na robiju da zaglavim, ali ne zalim. Dan danas ne sme niko popreko da je pogleda...

  • Xilef

    Nije mi jasno u Beogradu su iztukli coveka jer su mislili da je gey i zadobio TESKE telesne povrede. U Subotici iztukli mladica slomili mu kljucnu kost a kazu da je zadobio LAKSE povrede. Ja nisam kompetentan ni expert da procenim koja je teza povreda ali ako je slomljen kljucni kost sa povredama od silnih udaraca naneto sa tvrdim predmetom laksa povreda onda ja ostajem bez reci. Zalim oba povredenog i osudujem pocinioce u oba slucaja.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima