≫ 

Snimak ubistva vođe navijača Partizana: U ovom trenutku ubica pritrčava Markoviću iza leđa i puca

Nezvanično, Marković je kod sebe imao pištolj "tetejac", ali nije uspeo da ga upotrebi u odbrani

  • 77

Sigurnosne kamere zabeležile su trenutak ubistva vođe navijača Partizana Ljubomira - Kiće MarkovićaNa snimku se vidi kako Marković stoji na trotoaru ispred balona za mali fudbal sa grupom mladića, a napadač mu prilazi s leđa i kapuljačom na glavi.

Deluje kao da je primetio pištolj kod napadača, ili ga je pak prepoznao, pa je potrčao ka pumpi koja se nalazila preko puta ulice.

Međutim, za sada još neidentifikovani napadač, ispalio je pet metaka u nastradalog, a on je pao na zemlju. Smrtonosan je bio poslednji, kada ga je napadač upucao u glavu.

Motiv ubistva i dalje nije poznat.

Ljubomir Marković Kića,, ubistvo na pumpi, kamere Ove kamere na sportskom balonu su snimile trenutak likvidacije/ Foto: Telegraf

Nezvanično, Marković je kod sebe imao pištolj "tetejac", ali nije uspeo da ga upotrebi u odbrani.

Policajci su se nakon ubistva bacili u poteru za crnim BMW X5 šabačkih tablica, kojim je, kako se sumnja, ubica pobegao sa mesta zločina. Na snagu je stupila i akcija "Vihor", pa su svi izlazi iz Beograda bili zatvoreni, a pripadnici MUP kontrolisali su sva vozila koja su izlazila iz prestonice. Policajci su legitimisali i zaustavljali sve automobile i u neposerdnoj blizini mesta nesreće.

Hronika, ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića Foto: ATA Images

Navijači Partizana došli su do mesta gde je ubijen Kića, kako bi saznali da li je istina da je ubijen njihov prijatelj.

Ljubomir Marković Kića imao je jednogodišnje dete, a bavio se i kik-boksom. Javnosti je postao poznat 2009. godine, nakon što je bio osumnjičen za ubistvo Brisa Tatona. Marković je prvo bio osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Francuza, ali mu je kazna smanjena na 15 godina, ali je odležao devet godina. Na slobodu je izašao tokom 2017. godine.

Hronika, ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića Foto: ATA Images

Marković je zajedno sa Damjanom Šobićem, Draganom Miščevićem i Draganom Lovrenom bio optužen za izazivanje nereda na utakmici OFK Beograda i Partizana 2008. godine, i protiv njih je vođena istraga.

Ljubomir Marković Kića,, ubistvo na pumpi, kamere Kamere na pumpi su snimile ubistvo iz drugog ugla/ Foto: Telegraf

Video: Na ovom mestu sa šest metaka je upucan vođa navijača Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    4. novembar 2019 | 11:03

    Mozemo da komentarisemo i ovako i onako. Ali ovo je generalno tuzno mnogo. Kad gledam ovo...sta god da je u pitanju, da ovako nekome oduzmes zivot u momentu... sta se desilo ljudima...gde mi zivimo. Nema vise postenih ljudi. Sta rade jedni drugima Boze dragi. Radi cega? Novca? Strasno...Ovaj sto je pucao mora da zna da ce se i njemu ovo dogoditi. To ne moze da se izbegne. To je pravilo

  • Šta ćeš

    4. novembar 2019 | 10:33

    Još jedan uludo bukvalno bačen život, a zašta, nizašta, vođa navijača uuuu kakva čast, pisaće novine malo o njemu uglavnom negativno i doviđenja, teško samo njegovoj porodici, umesto da radi i zarađuje on u 'ladnu zemlju, nije znao da ceni život, a koliko bolesnih dalo bi sve na svetu za njegovo zdravlje ali džabe

  • Srpkinja

    4. novembar 2019 | 10:27

    A sta je mogao uplasen momak od pucnja. Nas me zanima da li ce ga pronaci....ajde policija radi svoj posao....treba opravdati drzavne plate. Deca nam bre prolaze ovo je divlji zapad....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA