• 4

BMW sleteo s puta kod Leskovca, pa leteo 50 metara: Dvoje ljudi u njemu završilo samo u ogrebotinama

Udes se dogodio na izlazu iz Leskovca na još nedirnutoj asfaltnoj deonici, budući da se taj put rekonstruiše

  • 4

Automobil marke BMW 5, leskovačih registarskih oznaka, sa dvoje mlađih, sleteo je kasno sinoć s puta prema Vlasotincu i zabio se u jarak i zgradu stovarišta, leteći pri tom preko 50 metara u vazduh. Na sreću, muškarac i žena su zadobili lakše povrede, ali je automobil, posebno prednju deo u potpunosti smrskan.

Kako je juGmediji potvrđeno u urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac, dvoje putnika iz automobila zadobilo je ogrebotine i nagnječenja po telu, ali "povrede nisu ozbiljne".

Na licu mesta još traje policijski uviđaj, a delovale su dve ekipe hitne pomoći Doma zdravlja Leskovac jer im je dojavljeno da je reč o težem udesu.

Nesreća u Leskovcu

Foto: JugMedia

Udes se dogodio oko 23.30 sati kod sedišta "Novi dom" na izlazu iz Leskovca na još nedirnutoj asfaltnoj deonici, budući da se taj put rekonstruiše. Vozilo se kretalo iz pravca Leskovca, najverovatnije velikom brzinom. Na putu se ne vide tragovi kočenja, niti je vozilo probilo zaštitnu ogradu.

Vidljivo je da je automobil skliznuo s puta oko 150 metara pre nego se zakucao, da je oko 100 metara išao travom pored kolovoza, a tragovi nestaju 50 metara ispred jarka u koji je upao i prednjim delom izašao iz njega i udario u pomoćni objekat oštetivši ga.

Nesreća u Leskovcu

Foto: JugMedia

Pretpostavka je da je tih 50 metara vozilo bukvalno letelo kroz vazduh, pa je prava sreća što su vozač i njegova suvozačica prošli sa lakšim ozledama.

Nezvanično se saznaje da je vozač BMW-a bio u alkoholisanom stanju.

Video: Udes na auto-putu, delovi automobila rasuti na sve strane

(Telegraf.rs/ Jugmedia)

Komentari

  • le

    "SUVOZAČICA" ? HAHA

  • Mihailović

    I sada će ga pustiti,bio pijan,nije nikog ubio i čekati da nekog ubije da bi ga zatvorili...koliko je izgubljenih života zbog pijanih kretena i blagih kazni...

  • Bmw

    Sila od auta

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima