≫ 

Otkriven motiv ubistva na buvljaku u Subotici: Svađa izbila zbog dece i porodičnih odnosa

Nakon ubistva, prijatelj žrtve nasrnuo je na sina ubice

  • 0
Buvljak, Bolnica, pistolj, Subotica Foto: Pixabay, bolnicasubotica.com, Profimedia, Google Maps

Fejhmi Bejzaku (55), osumnjičen da je nožem ubio Berišu Bedžeta (62) 30. oktobra na buvljoj pijaci u Subotici, prebačen je iz subotičke Opšte bolnice u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

On se još nalazi pod nadzorom lekara zbog povreda koje su mu na pijaci zadali bliski članovi porodice ubijenog Bedžeta, piše "Blic".

Zamenik višeg javnog tužioca Branislav Rankov saslušao je sina Fejhmi Bajzakua, koji je, takođe povređen u napadu. Nakon što je došlo do obračuna na pijaci i porodice oba muškarca su otišle u bolnicu gde su oni prevezeni. Fejhmijev sin stajao je kod Hitnog odeljenja i čekao informacije o ocu, kada je na njega nožem nasrnuo državljanin Nemačke S. H. (33), blizak Bedžetu, i naneo mu teške povrede.

Subotica Buvljak Buvljak u Subotici Foto: Google Maps

Napadač S. H. se, zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, nalazi u pritvoru. Kako saznajemo, on se na saslušanju kod tužioca branio ćutanjem.

Iako se u početku čulo da je sukob porodica koje su se srele na Buvljaku prouzrokovalo to što jedna strana nije ispoštovalo drugu po dogovoru da se ćerka i zet venčaju, uzrok ubistva i tuče su zajednička deca rastavljenih supružnika.

Naime, pre godinu i po dana došlo je do razvoda posle kog je petoro dece živelo sa ocem, a dvoje sa majkom. Otac nije dozvoljavao ženinoj rodbini da viđaju decu, što su deda, ali i drugi članovi te prorodice, teško podnosili.

U okviru sudskog postupka za pokušaj teškog ubistva u bolnici biće saslušani svedoci,  medicinski radnici i policajac koji j pucao dva puta u vazduh i tako sprečio da čovek bude ubijen.

Video: Ubijena žena u bašti kafića u Kruševcu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA