Detalji užasa u Čajetini: Sumnja se da je zaklao suprugu, umotao je u jorgan, pa pokušao da se ubije

Oni su, inače, živeli u zabačenom zaseoku, a do njihove kuće se dolazi makadamskim putem

Komentari

 • Slavica

  Zenu je znao kako da ubije asebe je malo pristedio.Sta ce jadan,nije mu lako.

  • Logika

   @Slavica

   Da, tako je, i ja sam bila u nedoumici da li da prijavim pre dva dana, ali mi je reko da će da me zgazi dok dođe policija, verujte mi koje nemamo platu , mnogoooo trpimo, i neda dinar i neda da izađem iz kuće i neznam šta ću da radim i kako da izađem iz krize, duplo je veći od mene.

 • Suzana

  Ne postoje reči kojima bih iskazala tugu koju osećam posle ovako pročitane vesti. Toliko mi je žao sirote, poštene, vredne žene. Ko zna koliko još ovakvih slučajeva ima a o tome se ćuti. Mislim na zlostavljanje i to što se trpi.. Niko ovo ne zaslužuje... niko. A opet kad takve žene sakupe hrabrost i napuste svoje zlostavljače, prodju isto kao i kada ostanu u tom braku. Ne znam šta se dešava, ali vidim da je veliko ZLO u ljudima!!! PRETUŽNO!!!

  • KU

   @Suzana

   Zlo je i u ljudima i ženama.

  • Logika

   @Suzana

   Da, a nemaju muda da se biju sa muškarcima, a nas bi zgazili ko go,,,, isti problem i bez para i bez društva i nesmem ni da kažem koliko mi je teško, i ćerka jedna je u istoj situaciji, a na strani tate je, a njen se kurva i u šumu, i brani ga, dikle tako, drago mi što sin čuva snaju ko golubicu, i vole se, slušaju našu svađu i razmišljaju šta da radimo, a ja ćutim i trpim, samo zbog toga što sam na internet, i trošim dvajes evra mesečno, nemam đžeparac, ćerku nisam videla dve godine i unukicu jer neda pare, a trebaju mi 700 evra za putovanje i da imam u đžep, pa zar ja nisam zaslužila od ušteđevinu ni dinar da dobijem, SRAMOTA.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima