≫ 

Krvoproliće ispred fakulteta u Nišu: Udvarao se koleginici, nije ga htela, pa joj izbo novog dečka

Sve se dogodilo jutros oko 10.15

  • 31
Nis elektronski fakultet izbadanje nozem studenti Foto: Telegraf/D.K.

Nišlija B.S. (19) student Elektronskog fakulteta izbo je jutros oko 10.15 sati nožem svog kolegu J.M. (19), dok je jednu devojku, takođe studentkinju ove visokoškolske ustanove izudarao drškom noža, za šta se u početku mislilo da je čekić.

Obračun se dogodio ispred zgrade Elektronskog fakulteta. Napadača je savladalo obezbeđenje fakulteta koje je pozvalo policiju, pa je B.S. uhapšen, a radnici su ispričali ekskluzivno za Telegraf.rs kako su uspeli da razoružaju pomahnitalog studenta.

Kako saznajemo, povređeni student je zadobio dva uboda nožem u glavu, ispod i iznad uveta, primljen je u Klinički centar, ali nije životno ugrožen.

Šta se u stvari desilo i što je B. S. uhodio koleginicu s fakulteta?

Nis ekonomski fakultet izbadanje nozem studenti Telegraf na licu mesta - nož kojim je napao kolegu je bacio na pod; Foto: Telegraf/D.K.

Napadač B.S. je, kako saznajemo, bio patološki zaljubljen u koleginicu, a ona nije reagovala na njegova udvaranja. Kad je saznao da je našla momka, on je podivljao, nije to mogao da podnese, pričaju nam njihovi drugari s fakulteta.

Tako je odlučio da se obračuna i izbode u glavu njenog dečka, i to - kuhinjskim nožem.

Devojku je udario najverovatnije drškom noža (fotografije u tekstu), od koje su pomislili da je čekić, koji, logično, nije ni pronađen na licu mesta. Devojku je Hitna pomoć zbrinula na fakultetu, a mladić B. S. je u policiji sve priznao.

Devojka tek treba da bude saslušana.

Nis ekonomski fakultet izbadanje nozem studenti Ceo fakultet je pod opsadom; Foto: Telegraf/D.K.

 

Video: Snimak sukoba učenika i profesorke nasred časa u školi u Rožajama

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    29. novembar 2019 | 11:05

    Imao sam 13 i krenuo na autobus u skolu na kog sam zakasnio. Trcao sam za njim nadajuci se da cu ga stici do naredne stanice ali nisam uspio. Tog jutra sam imao kontrolni i vratio sam se kuci sav ugruvan sto cu zakasniti i zamolio oca da me odveze do skole. On se bez pitanja slozio i dok se na brzinu spremao da krenemo rekao mi nesto sto i dan danas pamtim 'sine upamti jednu stvar za ubuduce. Za autobusima i zenama se nekad ne trci jer uvijek ima sledeci.' I bio je u pravu.

  • Eeee Boze

    29. novembar 2019 | 11:07

    Za 3 dana ce biti kuci i platice kaznu 5000 dinara

  • Davor

    29. novembar 2019 | 11:12

    Ko izadje posldnji iz ove drzave neka ugasi svetlo ovo je postalo strasno vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA