• 4

Muškarac kod Lazarevca se autom zakucao u spuštenu rampu i sudario se sa vozom. Poginuo je na mestu

Voz se nakon sudara zaustavio tek posle 350 metara

  • 4

U saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na pružnom prelazu u Velikim Crljenima nastradao je D.B. (60) koji je upravljao vozilom marke "hyundai", aranđelovačkih registarskih tablica.

To vozilo kretalo se iz pravca Ibarske magistrale ka Velikim Crljenima, kada je iz zasada neutvrđenih razloga ne poštujući upozoravajuću pružnu signalizaciju, delimično udarilo u rampu na pružnom prelazu koja je bila spuštena i zatim se sudarilo sa vozom koji je u tom trenutku prolazio industrijskom prugom.

Voz se nakon sudara zaustavio tek posle 350 metara.

Ovaj pružni prelaz je pod video nadzorom JP EPS u cilju obezbeđenja železnice, a prema nezvaničnim informacijama pravovremenom reakcijom Monitoring centra u Obrenovcu ekipe hitne sluzbe i policije izašle su na lice mesta u najkraćem roku.

Na mestu događaja danas nije bilo vidljivih tragova nesreće, a sva neophodna signalizacija na ovom pružnom prelazu funkcioniše besprekorno.

(Telegraf.rs/RTV GEM)

Komentari

  • Opet ja

    Me bih rekao da je iz nepoznatih razloga vozilo probilo rampu... Ma bio pijan ko letva, bre!

  • Сремац

    Откуд то?

  • Mlj1228

    Obično svi ti, nazovimo vozači, okrive nekog drugog, ili nekog sa stranom registracijom, ako je se našao u blizini. Tu se ne završava" lep dogovor ", već se odmah iznosi bezbol palica. Uz sve to ide obavezno, majka, i familija, à često i deca!! Žalosno zar ne?!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima