Muškarac kod Lazarevca se autom zakucao u spuštenu rampu i sudario se sa vozom. Poginuo je na mestu

Voz se nakon sudara zaustavio tek posle 350 metara

  • 4

U saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na pružnom prelazu u Velikim Crljenima nastradao je D.B. (60) koji je upravljao vozilom marke "hyundai", aranđelovačkih registarskih tablica.

To vozilo kretalo se iz pravca Ibarske magistrale ka Velikim Crljenima, kada je iz zasada neutvrđenih razloga ne poštujući upozoravajuću pružnu signalizaciju, delimično udarilo u rampu na pružnom prelazu koja je bila spuštena i zatim se sudarilo sa vozom koji je u tom trenutku prolazio industrijskom prugom.

Voz se nakon sudara zaustavio tek posle 350 metara.

Ovaj pružni prelaz je pod video nadzorom JP EPS u cilju obezbeđenja železnice, a prema nezvaničnim informacijama pravovremenom reakcijom Monitoring centra u Obrenovcu ekipe hitne sluzbe i policije izašle su na lice mesta u najkraćem roku.

Na mestu događaja danas nije bilo vidljivih tragova nesreće, a sva neophodna signalizacija na ovom pružnom prelazu funkcioniše besprekorno.

(Telegraf.rs/RTV GEM)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 2

    30. novembar 2019 | 14:09

    Treba rampe ukinuti jer onima bez razuma smetaju,što da se troše pare kad nemeju efekta.

  • Mlj1228

    30. novembar 2019 | 16:11

    Obično svi ti, nazovimo vozači, okrive nekog drugog, ili nekog sa stranom registracijom, ako je se našao u blizini. Tu se ne završava" lep dogovor ", već se odmah iznosi bezbol palica. Uz sve to ide obavezno, majka, i familija, à često i deca!! Žalosno zar ne?!

  • Сремац

    30. novembar 2019 | 16:26

    Откуд то?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA