• 14

Četiri godine od njenog nestanka, majka očajna: Bolno mi je kada se sin moli da nam se Bilja vrati

Istraga o nestanku vraćena na početak, informacija nema

  • 14

Ni posle četiri godine od nestanka nema nikakvih informacija o Biljani Đorić iz Mataruške banje.

- Previše je teško, dani i minuti ispunjeni su bolom, očekivanjima, tugom, bojazni, očajanjem i tako pune četiri godine. Neću odustati od traganja za ćerkom sve dok ne saznam istinu, kakva god bila - kaže majka Vesna Đorić, čije je srce slomljeno kobnog 2. decembra 2015. godine. Od tada teško podnosi svaki drugi datum u mesecu koji je podseća na užas kada joj se ceo život promenio iz korena.

Njena ćerka Biljana se tog datuma vratila vozom iz Kosovske Mitrovice, gde je studirala ekonomiju. Kada je doputovala u Kraljevo, na jednoj trafici je ostavila mobilni telefon i pasoš, uz reči "doći će ovo neko da uzme". Nakon toga je ušla u taksi koji ju je odvezao do Višeg suda i od tada joj se gubi svaki trag. To su jedine informacije kojima neutešni roditelji raspolažu dosad. Njihov život zauvek je zaustavljen nerećnog dana kada i započinju potragu za nestalom ćerkom.

Biljana Đorić, Vesna Đorić

Majka Vesna sa Biljom (23) FOTO: Privatna arhiva

- Cela porodica pati  i prolazi kroz pakao, a na svaku godišnjicu ćerkinog nestanka neizdrživo je teško. Imam još dve ćerke i sina, on je mali, ima osam godina, ali me boli duša kad ga vidim da se i on moli bogu da mu se Bilja vrati - priča majka.

I dalje je, kaže, ne napušta osećaj da neko zna nešto, ali da ćuti.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova u Beogradu pružilo nam je podršku i jedino je imalo razumevanja. Policijskoj upravi u Kraljevu naloženo je da se istraga o nestanku Biljane vrati na početak. Nažalost, još nema informacija - kaže Vesna Đorić.

Video: Kidnapovani Petar bezbedno vraćen kući

(Telegraf.rs/ Srpski telegraf)

Komentari

  • Milena

    Pisite Igoru Juricu. Mozda on moze da vam pomogne? Ovo je da ti srce prepukne od bola. Ne daj Boze nikome da ovo dozivi!

  • Prtar

    Moze da ode dase ne Javi roditejlma zna ona dasu Oni u velikim mukama,nadamse daje ziva daje pogresila I dase Javi Majci Dane tuguje za svojim detetom.

  • mama

    Mora da je policija upetljana u ovo, zato je istraga radjena traljavo, a ona namjerno ostavila trag pasos itd...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima