Šokantno svedočenje Gurovićeve supruge: Ženu je pesničio, ćerki glavom udarao o stepenik?

Porodica ne želi da daje izjave medijima povodom napada

  • 21
Milan Gurović sa suprugom Foto: Facebook

Tanja Gurović rekla je na saslušanju u policiji da ju je suprug, bivši košarkaš Milan Gurović, juče udarao pesnicama po glavi, saznaje "Blic".

Ona je ispričala da je od udaraca pala na zemlju, a da je Gurović i nakon toga nastavio da je bije.

U ovaj užasan napad umešala se njihova maloletna ćerka koja je, kako je Tanja ispričala policajcima, pokušala da je zaštiti i zbog toga je "izvukla deblji kraj".

- Gurović je ćerki glavom udarao o stepenik! - kaže izvor "Blica" iz policije.

Maloletnica je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povrede, ali se žali na bolove na licu i stomaku.

Na adresi u Novom Beogradu gde Gurović živi sa porodicom u dupleksu, danas se na interfon javila žena koja se predstavila kao Tanjina sestra. Ona je kratko rekla da porodica ne želi da daju nikakve izjave o napadu.

Komšije porodice Gurović uglavnom su rekle da nisu ništa čule spornog dana, kao i da nisu videli policiju. Međutim, jedna od komšnica potvrdila je da je iz stana Gurovića čula buku.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sujeta

    11. decembar 2019 | 14:37

    Ostavljene i prevarene zene .Nema vece opasnisti i zla od ovakvih zena .Momci ,cuvajte se .

  • Aha

    11. decembar 2019 | 14:22

    Tuko ih ,pesnicio ,udarao glavama o stepeniste ...Alo bre gde su lomovi ,modrice ,unutrasnje krvarenje ,otecenost ,podlivi ...Namestaljka za pozoriste .I cerku i majku na polgraf pa na detaljni pregled.

  • Sajla

    11. decembar 2019 | 14:43

    Laže 100%, nego hoće žena da ostvari svoje ciljeve. Žalosno je što u sve to gura ćerku. Ako je ljubav prestala, a izgleda da jeste, onda svako na svoju stranu i mir i u kući i u glavama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA