• 6

U termoelektrani "Nikola Tesla" uništeno 880 kg droge: Ovako izgleda proces spaljivanja

Tokom ove godine u policijskim akcijama oduzeto je oko 7,2 tona narkotika, što je rekordna zaplena

  • 6

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević prisustvovao je danas uništavanju više od 880 kilograma narkotika, zaplenjenih u prethodnom periodu, u obrenovačkoj termoelektrani "Nikola Tesla" i tom prilikom poručio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju sa kontinuiranim radom na hapšenju narko-dilera i sklanjanju droge sa naših ulica.

- Napominjem da se uništavanje oduzetih narkotika vrši tek po okončanju sudskih procesa, tačnije, po pravosnažnim presudama u konkretnim predmetima i da se ono sprovodi kontinuirano. U toku ove godine u termoelektrani je već uništeno 998 kilograma, dok je danas uništeno još 880 kilograma različitih vrsta narkotika - rekao je Kovačević, podsećajući da se spaljivanje vrši u količinama do jedne tone, prvenstveno iz ekoloških razloga.

Uništavanje droge

Foto: MUP

Današnjem uništavanju droge, pored pripadnika MUP-a, prisustvovali su i predstavnici Komisije za kontrolu uništavanja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Vlade Srbije, kao i predstavnici tužilaštva, suda i "Elektroprivrede Srbije".

Kovačević je podsetio da je tokom ove godine u policijskim akcijama oduzeto oko 7,2 tona narkotika, što je rekordna zaplena, i istakao da je to produkt izuzetno kvalitetnog i dobrog rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na početku teksta pogledajte video.

Uništavanje droge

Foto: MUP


Uništavanje droge

Foto: MUP

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima