≫ 

Saslušana pekarka Gordana u koju je pucao ljubomorni Ahmo: Seća se samo jedne stvari

Istraga se vodi protiv Ahma Huseinovića (60), osumnjičenog da je u oktobru ranio Gordanu Kukolj u pekari, a potom ispalio hitac sebi u glavu.

  • 8
Pekara, pucnjava, Gordana Kukolj Foto: Facebook, Telegraf

U Višem tužilaštvu u Beogradu u utorak su, u okviru istrage koja se vodi protiv Ahma Huseinovića (60), osumnjičenog da je u oktobru ranio Gordanu Kukolj u pekari na Čukaričkoj padini, a potom ispalio hitac sebi u glavu, saslušani oštećena i nekoliko svedoka. Gordana Kukolj je rekla da se slabo seća samog događaja.

Ona je ipak istakla da se priseća da je Huseinović ušao ljut u pekaru i da je u ruci imao pištolj. Onda su odjeknuli pucnji i oštećena tvrdi da je to poslednji trenutak kojeg se seća.

Pekara, pucnjava, Čukarica Pucnjava na Čukaričkoj padini Foto: Telegraf

Huseinović je Gordani pucao u ruku i glavu, a zatim je jedan metak ispalio sebi u slepoočnicu. Oboje su duže vreme proveli u bolnici, a nakon toga su pušteni na kućno lečenje. Huseinović, kojem je sud odredio kućni pritvor bez elektronskog nadzora, i dalje u lošem stanju.

Iako je nedavno otpušten iz bolnice, on je pre nekoliko dana ponovo imao zdravstvenih problema zbog kojih je morao da potraži pomoć lekara.

Video: Pucnjava u pekari u Beogradu, dve osobe teško ranjene

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin sumadinac

    25. decembar 2019 | 04:43

    Sramota je sto se ovi kukolji, ahmoi i slicne naplavine lece od uzajamnih ranjavanja iz naseg zdravstvenog budzeta, umesto da se vrate istom onom poplavom koja ih je ovamo donela, pa da se na svojim Grmecima i Bjelasnicama razracunavaju do mile volje.

  • Nl

    25. decembar 2019 | 08:50

    Pucao zeni u glavu i pusten kuci...pa ovi nisu normalni

  • M

    25. decembar 2019 | 09:44

    Ne secas se jel?A sta si trazila da se vucaras snjim,a imas muza i dete??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA