• 20

"Svi su pomrli, nisam imala nikog osim njega": Slavoljub je ubijen pre 7 dana, motiv se još ne zna

Slavoljub Dinić (51) svirepo je ubijen na izletištu Kamenički Vis

  • 20

Motiv ubistva Nišlije Slavoljuba Dinića (51) koji je svirepo ubijen 26. decembra u svom džipu a zatim bačen na izletište Kamenički Vis, nije koristoljublje. U njegovom džepu pronađena je veća suma novca, kreditne kartice, a oko vrata masivan zlatni lanac. Ova otkrića su još više zakomplikovala misteriju koja već 7 dana muči nišku policiju dok pokušava da utvrdi ko je imao razloga da ubije nesrećnog čoveka.

Slavoljubova majka Ljubinka kaže da je slutila da joj sina mame u klopku te da ga je molila da kobne večeri ostane kod kuće.

- Saša je bio radnik obezbeđenja ali je u to vreme bio na odmoru. Trebao je da počne da radi tek 31. decembra pa je otišao u vikendicu kod sela Kalne sa lovcima jer je i on obožavao lov. Kući se tog 26. decembra vratio neplanirano, kazao mi je da ga neko zove da kupi džip koji je oglasio na prodaju, te da je veoma uporan. Samo te večeri 3 puta je od njega dobio telefonski poziv u razmaku od pola sata - priča Ljubinka.

Slavoljub Dinić, majka Ljubinka Dinić

Slavoljub Dinić ubijen je pre nedelju dana, Foto: Privatna arhiva

Ona dodaje da je nepoznati čovek njenom sinu rekao da će ga čekati oko 21 sat kod semafora kod restorana "Lion", a da će ga dotle dovesti neki drug.

- Imala sam loš predosećaj, sklopila sam ruke i rekla Saši: "Nemoj da ideš, to je meni sumnjivo". Posebno sam brinula što je taj navodni kupac tražio da se voze do Kameničkog Visa da bi isprobali džip a da nije došao do nas da najpre vidi vozilo. On mi je odgovorio: "Bože mama, što si čudna, pa šta mi može, sešću u kola, napravićemo dva tri kruga i vraćam se, ne zatvaraj kapiju" - opisuje očajna žena poslednje sinovljeve reči.

Najcrnje Ljubinkine slutnje počele su da se obistinjuju kada sina nije dobila na telefon.

- Kad ga nije bilo do deset sati pozvala sam ga telefonom, bio je nedostupan. Sačekala sam sat vremena pa ponovo pozvala, ni tada nije bilo odgovora. Čim je svanulo, zvala sam policiju i rekla da mi je sin nestao. Kazali su da će ga tražiti ali nisam mogla da čekam pa sam zamolila unukinog supruga da krene na Kamenički Vis. Ubrzo smo se čuli, rekao mi je da ga je našao - priseća se Slavoljubova majka kobnog dana.

Slavoljub Dinić, majka Ljubinka Dinić

Očajna majka Ljubinka, Foto: Telegraf/D.K.

Kaže da je samo pitala da li joj je sin živ.

- Rekao mi je: "Nije bako, ne mogu da ti pričam šta sam našao". Ovo nisu mogli da urade ljudi nego neki monstrumi. Obdukcijom je ustanovljeno da je dva puta uboden nožem u vrat i da mu je glava smrskana. Zbog toga verujem da ih je bilo najmanje dvojica. Kad su ga ubili, izbacili su ga iz džipa na Kameničkom Visu - kaže Ljubinka.

Kaže da su ubice ostavile dokaze u džipu pa se nada da će ih oni razotkriti.

- Nađene su naočare sve u krvi koje nisu Slavoljubove i nož kojim je verovatno ubijen. Samo je patika koja je ostala u džipu njegova, verovatno je spala kad su ga izbacili iz auta - rekla je uplakana majka.

Slavoljub Dinić, majka Ljubinka Dinić

Pronađen Slavoljubov novac, Foto: Telegraf/D.K.

Komentarišući motive svirepog napada, majka žrtve kaže da je baš to što ne zna zašto joj je sin ubijen najviše muči.

- Evo, vratili su mi krvave pare i sve njegovo, ništa nisu uzeli. On je bio mnogo dobar čovek, nikome se nije zamerio niti dugovao. Molila bih svakog ko je nešto video te večeri da javi policiji da saznam ko mi i zašto ubi sina. Nisam imala nikog osim njega, svi su mi pomrli, on je bio moje sunce - rekla je ožalošćena majka.

Da se radilo o klopci potvrdili su i Slavoljubovi prijatelji koji su Ljubinki ispričali da mu je navodni kupac za džip ponudio 4.500 evra mada ga je on oglasio za 3.500.

Video: Sin Majke hrabrosti, koja ga ceo život nosi na leđima, dobio kolica

(D. K.)

Komentari

  • Bb

    Može li naša policija nešto da otkrije pobogu?!Toliko nerazrešenih slučajeva?!Šta je ovo?

  • Snooker

    Sve se to zna.. Niko ne ubija za dzaba.. Neko se tu pravi lud!

  • Rastko

    Nacice ih ako se sami jave drugacije sanse nema.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima