Prva fotografija uhapšenog Malčanskog berberina

Policija ga je oborila na pod, jer je pokušavao da umakne!

Fotografija uhapšenog Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je danas "pao" na groblju u selu Malča, učiniće da Srbija konačno odahne!

Jovanović leži na zemlji, dok ga jedan od policajaca pridržava šakom. Pogled pun straha usmeren je ka policijskom službeniku, okružen policjskim čizmama pripadnika MUP koji su ga uhvatili.

Jaka policijska šaka ga steže za rame, dok je u drugoj ruci motorola.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin uhapšen

Kao što se vidi na fotografiji, Ninoslav je smršao, a tako su ga opisale i prestrašene komšije koje su ga srele ispred kuće danas oko podne u selu Malča, što je odmah izazvalo mobilizaciju policijskih snaga, koje su sasvim stegle obruč oko raštrkanog sela.

On je na fotografiji u prljavoj jakni, ošišane kose, zapuštene brade.

Iznemogao je, jedva korača, a ovo su i njegove nove fotografije:

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin

Foto: Telegraf.rs

Kako saznajemo od ljudi koji su za njim tragali, monstrum je spavao po zemunicama koje je ranije iskopao zbog čega je policiji i bilo teško da ga locira.

Našli smo više rupa koje je koristio da se skriva od policije, nije dugo ostajao na jednom mestu svestan da su mu progonitelji na tragu. Izbegavao je naseljena mesta jer je znao da će biti prepoznat, išao je kroz šume a kada bi se približio selima, kretao se po obodima naselja kako bi izbegao ljude . Takođe, svoja skloništa je napuštao uglavnom noću, što je otežavalo potragu – objašnjavaju naši izvori.

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin

Foto: Telegraf.rs

VIDEO: Ovaj snimak je Srbija čekala da vidi: Policija odvodi uhapšenog Malčanskog berberina

VIDEO: Kraj drame! Policija uhapsila Malčanskog berberina

Međutim, ovo nije jedina njegova fotografija. Čim se pridigao, nastala je druga slika, na kojoj se vidi da mu je nos u krvi:

Najnovija slika Malčanskog berberina: Krvav je po licu i prljav, a pogledom "moljaka" policiju

(D.K.)

Komentari

  • Soko

    Šta su se ovi nesposobnjakovići i kukavice ostrvile na njega kao da je bio naoružan do zuba.Da nije bilo seljaka nebi ga ni uhvatili.Za njegovo ponašanje je i društvo krivo.Dali je neko u prošlosti zainteresovao se za njegovo psihičko stanje . Možda je njegovom ponašanju doprineo i njegov otac koji sad traži najstroži kaznu za sina.Dali je i on normalan.Ma kakav da je on mu je dete.Da mu se u mladosti više posvetio možda bi bio uzoran građanin.

  • Draga

    Prvo treba ispitati da li je normalan, po njegovom pogledu se vidi da nije.Mozda je u detinjstvu u dobi od 12 godina doziveo neku tesku tragediju ili zlostavljanje kad se sveti devojcicama bas te starosti.

  • Anci

    Za ovog coveka je kasno ,njegov um je neizleciva patoloska tvorevina pa i neka hiljadu strucnih kazu da je normalan.Ovaj pogled ima duboke pukotine iz detinjstva i izvitoperenu sliku zivota i okruzenja .Odatle se pretvorio u cudoviste .Jadno ono detence sto ce vuci traume dok je ziva .A sudeci po izobilnim komentarima malignitet uma ,definitivno poprimio epidemioloske razmere.Toliko sumnutih "teorija zavere ".Neka se pravedno sudi i osudi a devojcici zelim dug i srecan zivot .

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima