• 31

Jedva korača do policijske stanice: Odmah došla i Hitna pomoć zbog stanja Malčanskog berberina

Njega su policajci locirali i uhvatili nepuna tri sata pošto je viđen usred sela

  • 31

Malčanski berberin (Ninoslav Jovanović), koji je danas popodne konačno uhvaćen na seoskom groblju u Malči, gde se sakrio u šipražju, odveden je u policijsko vozilo pod pratnjom snaga reda.

On, po svemu sudeći, nije pružao otpor, a za vreme hapšenja (Telegraf je objavio njegovu prvu sliku, dok leži na zemlji), nije mogao da sakrije strah.

Njega su policajci locirali i uhvatili nepuna tri sata pošto je viđen usred sela, u komšijskom dvorištu, a za sobom ostavio tragove noćenja u štali.

Ninoslav je u trenutku hapšenja bio izuzetno prljav, mršav i ispijen.

Međutim, kada su ga izvukli iz marice i kad je krenuo da korača ka zgradi policije, ruku pod ruku s policajcima, Ninsolav se doslovno vukao, što se vidi u našem snimku. Ubrzo je u policiju stigla i ekipa Hitne pomoći.

Na snimku, koji se nalazi na vrhu ovog teksta, možete videti u kakvom je stanju Malčanski berberin, čovek koji je digao na noge celu Srbiju, uterao strah u kosti roditeljima, naterao nas sve da se zabrinemo za bezbednost naše dece.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin uhapšen

Malčanski berberin se skrivao tačno 17 dana, pošto je oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod. Posle deset dana devojčicu - ošišanu, promrzlu i gladnu, ali bez ozbiljnih povreda ostavio je u jednoj vikendici i nastavio svoj beg.

(Ekipa Telegrafa)

Komentari

  • Dr

    Kako to da ga noga bi kad ga vide u mup a nije ga bolela kad je bezao

  • Jms

    Da ga je uhvatio neko normalan ne bi on vise disao, a kamoli hodao.

  • Zare

    A pre nego ga ugostite, treba mu dati neki Orden za sakrivanje. Ipak je njih 600 policajaca trazio coveka koji se jos dok je imao 16 god sakriva od Policije na Groblju (to je izjavio njegov otac) I umesto da za pola dana pregledaju sva groblja, niko se ladno nije setio 2 nedelje da ga tamo trazi (e moja Policijo, nike ni cudo sto se Karadzic svetao 20 god pored vas i cak izlazio na TV da daje intervjue) Bruka velikih razmera

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima