≫ 

"Pao" muškarac (41) iz Golupca osumnjičen za pedofiliju: Na Fejsbuku devojčicama pisao gadosti

Kako je "Telegraf.rs" pisao, on je navodno pitao učenicu 6. razreda da li voli da priča o seksu i da li bi želela da je on nauči

  • 5

Policija je uhapsila D.L. (42) iz Golupca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. Kako sumnja se da je on u dužem vremenskom periodu maloletnim ženskim osobama putem društvene mreže Fejsbuk slao poruke neprimerene sadržine.

Kako je "Telegraf.rs" pisao, on je navodno pitao učenicu 6. razreda da li voli da priča o seksu i da li bi želela da je on nauči.

- Zdravo lepotice, je l' bi se dopisivala? Meni ne smeta što imaš 12 godina, a je l' tebi smeta što sam stariji? Je l' znaš da čuvaš tajnu? - stravične su rečenice i deo prepiske između muškarca iz Golupca (41) i navodne devojčice iz Kraljeva, učenice šestog razreda, koju je ovaj muškarac putem aplikacije za dopisivanje vrbovao i zvao da se vide.

Prepiska sa pedofilom Printskrin: Facebook/Stoppedofilima

Prepiska sa pedofilom Printskrin: Facebook/Stoppedofilima

Užasna konverzacija između muškarca i devojčice pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk, u grupi "Stop pedofilima", gde je objavljena čitava prepiska.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Akciju hapšenja sproveli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Video: Za srpsko dete trgovac je spreman da plati 120.000 evra!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    6. januar 2020 | 13:19

    Nije on slao poruke ucenici nego laznom profilu. Ja ne znam kako ce ds ga osude kada tu nazalolst ne postoji krivicno delo. Iza tog profila se kriju momci koji hvataju predatore.

  • DARKO 100%

    6. januar 2020 | 13:06

    Gde onaj stade ovaj produzio,znaci nista se nemenja u sustini ,bolesti mentalnog sklopa i opste razuzdanosti drustva nista nas nemoze iznenaditi

  • Mira

    6. januar 2020 | 14:23

    Ustrojila bih ga bez razmisljanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA