≫ 

Osveta je mogući motiv ubistva u Somboru: Ko je mogao tako samouvereno da priđe i zarije nož momku?

Novih informacija još nema

  • 10
Marko Đ, Sombor Foto: Facebook

Popodne je u mirnom vojvođanskom gradu. Prvomajskim bulevarom u Somboru šeta se mladić M. Đ. sa ocem. Prilazi nepoznata osoba i nasmrt ubada momka.

Kako saznajemo, postoje naznake da bi ovo hladnokrvno i brutalno ubistvo moglo biti - osveta. Ukoliko se to dokaže kao motiv, a novih informacija još nema od nadležnih, onda je ovo ubistvo samo jedno u nizu preuzimanja "pravde" u svoje ruke.

I dok mafijaški klanovi ratuju naručivanjem profesionalnih ubistava, koja se katkad završe i "overom" metkom u čelo, manje grupe obračunavaju se noževima.

Koliko je potrebno strasti i jeda da neko iz čista mira priđe momku i zarije mu nož u telo? Sve ovo podseća na Divlji zapad ili neku raspuštenu državu Latinske Amerike, gde vlada zakon jačeg.

Čitav gradić je u šoku, a poznanici mladića tvrde da se on baš nikome nije zamerio. Kažu, ili je neke tajne M. Đ. čuvao za sebe, ili je u pitanju ubica koji je nasumično naleteo na njega.

Pa ipak, maska na licu, jasno zacrtana meta i plan za beg otvaraju sumnju da je ovde bilo zaista reči o slučajnosti.

Saznali smo da naznaka o osveti, ipak, ima. No, dok policija ne završi istragu i, na kraju, ne uhvati počinioca ovaj događaj ostaće pod velom tajne, a građani sa dozom strepnje.

Telo nastradalog mladića je poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novi Sad.

Za Telegraf je potvrđeno da je istraga u toku, ali da novih informacija još nema.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    14. januar 2020 | 16:48

    Možda ovo nećete objaviti ali ne mogu a da ne kažem i ja nešto povodom ovakvih ubistva. Svedoci smo kako pojedini maltretiraju i tuku gradjane pa kad dodje do suda ispadne da to nije činio namerno nego samo bio lakši trening ako ga kazne uslovno i to je sve. Narod svestan da tu nema kazne normalno uzme pravdu u svoje ruke. Niko nikog neće iz čista mira ubiti izvinjavam se ako u ovom slučaju toga bilo. Samo da vam kažem da sam upozorio mladiča koji je parkirao na pešačkoj stazi da to nije uredu i da ima više slobodnih mesta za svoj auto. Dotični mladić odmah mi rekao ma pu.i već znate šta i otvorio vrata kako bi izašao da se fizički obračuna samnom. E tada sam ponovo učtivo rekao da sam čovek ozbiljnih godina i da bi me bilo sramota da dobijem batine od mladića pa ako mu se isplati nek izvoli. Dodao sam dečko ti si otprilike godište mom sinu ako ti mene udariš to ti nije za hvalu ali ako ja tebe zbog toga lišim života meni će svi reći starac ubi mladića hvala bogu na tome se završilo. Ovo vam pišem jer svaki čovek ne podnosi isto i da nema kabadahije ubistva nebi ni bila.Zmam da sam vas smorio ali ovo je životna priča više tolerancije i biće manje ovakvih katastrofa.

  • Drasko

    14. januar 2020 | 16:05

    Strasno, zapitam se dali je ovo 21-i vek da svakodnevno sirom Srbije neko puca na nekog , lisava ga zivota i sve to na ulicama prepunim gradjana i dece. Uvesti smrtnu kaznu sto je pre moguce za ovakve stvari ili ce broj ovakvih dogadjaja biti u stalnom porastu.

  • Veteran

    14. januar 2020 | 23:42

    Mnogo je lepše bilo vreme kada se privatno oružje moglo nositi sa sobom, svako ko ima nameru ovakvog cilja da vas lisi života morao je tri puta da se preispita u sebe da li mu je činiti ili ne, Žarko Lausevic je postupio onako kako treba, da je otac imao pištolj kod sebe sada ovog majmuna ne bi jurila policija, nego bi došli i odneli bi ga, ovako po novom trpite građani i cutite neka vas bodu, upucavaju tu je policija da vas štiti, a gde je pitaj boga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA