• 10

Osveta je mogući motiv ubistva u Somboru: Ko je mogao tako samouvereno da priđe i zarije nož momku?

Novih informacija još nema

  • 10

Popodne je u mirnom vojvođanskom gradu. Prvomajskim bulevarom u Somboru šeta se mladić M. Đ. sa ocem. Prilazi nepoznata osoba i nasmrt ubada momka.

Kako saznajemo, postoje naznake da bi ovo hladnokrvno i brutalno ubistvo moglo biti - osveta. Ukoliko se to dokaže kao motiv, a novih informacija još nema od nadležnih, onda je ovo ubistvo samo jedno u nizu preuzimanja "pravde" u svoje ruke.

I dok mafijaški klanovi ratuju naručivanjem profesionalnih ubistava, koja se katkad završe i "overom" metkom u čelo, manje grupe obračunavaju se noževima.

Koliko je potrebno strasti i jeda da neko iz čista mira priđe momku i zarije mu nož u telo? Sve ovo podseća na Divlji zapad ili neku raspuštenu državu Latinske Amerike, gde vlada zakon jačeg.

Čitav gradić je u šoku, a poznanici mladića tvrde da se on baš nikome nije zamerio. Kažu, ili je neke tajne M. Đ. čuvao za sebe, ili je u pitanju ubica koji je nasumično naleteo na njega.

Pa ipak, maska na licu, jasno zacrtana meta i plan za beg otvaraju sumnju da je ovde bilo zaista reči o slučajnosti.

Saznali smo da naznaka o osveti, ipak, ima. No, dok policija ne završi istragu i, na kraju, ne uhvati počinioca ovaj događaj ostaće pod velom tajne, a građani sa dozom strepnje.

Telo nastradalog mladića je poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novi Sad.

Za Telegraf je potvrđeno da je istraga u toku, ali da novih informacija još nema.

(M.B.)

Komentari

  • Veteran

    I sad policija juri kretena po gradu i koje gde, gubi se vreme, preventiva je zakon, mislim stara milicija..

  • Veteran

    Mnogo je lepše bilo vreme kada se privatno oružje moglo nositi sa sobom, svako ko ima nameru ovakvog cilja da vas lisi života morao je tri puta da se preispita u sebe da li mu je činiti ili ne, Žarko Lausevic je postupio onako kako treba, da je otac imao pištolj kod sebe sada ovog majmuna ne bi jurila policija, nego bi došli i odneli bi ga, ovako po novom trpite građani i cutite neka vas bodu, upucavaju tu je policija da vas štiti, a gde je pitaj boga..

  • BEKI

    SOMBOR pamtim po lepim uspimenama iz JNA OKT. 77, 3065/22 poz desetaru Herakovic Savi iz Beograda. i svim mojim klasicima.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima