Osveta je mogući motiv ubistva u Somboru: Ko je mogao tako samouvereno da priđe i zarije nož momku?

Novih informacija još nema

Komentari

 • Veteran

  I sad policija juri kretena po gradu i koje gde, gubi se vreme, preventiva je zakon, mislim stara milicija..

 • Veteran

  Mnogo je lepše bilo vreme kada se privatno oružje moglo nositi sa sobom, svako ko ima nameru ovakvog cilja da vas lisi života morao je tri puta da se preispita u sebe da li mu je činiti ili ne, Žarko Lausevic je postupio onako kako treba, da je otac imao pištolj kod sebe sada ovog majmuna ne bi jurila policija, nego bi došli i odneli bi ga, ovako po novom trpite građani i cutite neka vas bodu, upucavaju tu je policija da vas štiti, a gde je pitaj boga..

 • BEKI

  SOMBOR pamtim po lepim uspimenama iz JNA OKT. 77, 3065/22 poz desetaru Herakovic Savi iz Beograda. i svim mojim klasicima.

 • Rola

  Možda ovo nećete objaviti ali ne mogu a da ne kažem i ja nešto povodom ovakvih ubistva. Svedoci smo kako pojedini maltretiraju i tuku gradjane pa kad dodje do suda ispadne da to nije činio namerno nego samo bio lakši trening ako ga kazne uslovno i to je sve. Narod svestan da tu nema kazne normalno uzme pravdu u svoje ruke. Niko nikog neće iz čista mira ubiti izvinjavam se ako u ovom slučaju toga bilo. Samo da vam kažem da sam upozorio mladiča koji je parkirao na pešačkoj stazi da to nije uredu i da ima više slobodnih mesta za svoj auto. Dotični mladić odmah mi rekao ma pu.i već znate šta i otvorio vrata kako bi izašao da se fizički obračuna samnom. E tada sam ponovo učtivo rekao da sam čovek ozbiljnih godina i da bi me bilo sramota da dobijem batine od mladića pa ako mu se isplati nek izvoli. Dodao sam dečko ti si otprilike godište mom sinu ako ti mene udariš to ti nije za hvalu ali ako ja tebe zbog toga lišim života meni će svi reći starac ubi mladića hvala bogu na tome se završilo. Ovo vam pišem jer svaki čovek ne podnosi isto i da nema kabadahije ubistva nebi ni bila.Zmam da sam vas smorio ali ovo je životna priča više tolerancije i biće manje ovakvih katastrofa.

  • simke

   @Rola

   lek pod hitno druze ...ili ces zastraniti skroz...

  • Joca

   @Rola

   U potpunosti se slažem sa predhodnim gospodinom J sam samo penzioner inaživeo sam se a nikad me nije mladić udario No ako bi se to i desilo verujte ubio bi ga na tren Pa sada neka njegova familija razmišlja gde su pogrešili Jabi mirno završio sa životom čiste savesti Toliko o porodičnom VASPITANJU dece

 • Drasko

  Strasno, zapitam se dali je ovo 21-i vek da svakodnevno sirom Srbije neko puca na nekog , lisava ga zivota i sve to na ulicama prepunim gradjana i dece. Uvesti smrtnu kaznu sto je pre moguce za ovakve stvari ili ce broj ovakvih dogadjaja biti u stalnom porastu.

  • Hm

   @Drasko

   Ja mislim kad bi tužilaštva i sudovi radili kako treba, ovakve stvari se nebi ni događale.

  • Maca

   @Drasko

   Nije to samo u Srbiji, eto neki dan i u Hrvatskoj, a često i svugde u evropi. Takvo zlo vreme je došlo, svet ide nizbrdo u pogrešnom smeru

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima