≫ 

Ženu iz Malče pretukao ljubavnik, pa izmislila silovanje da se opravda pred mužem: Laž će je koštati

Elizabeta S. (52) prijavila policiji da su je dvojica otela i silovala, a u stvari je bila sa ljubavnikom koji ju je pretukao

  • 46
Otmica, otet čovek, ubistvo Foto: Shutterstock

Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv Elizabete S. (52) iz niškog sela Malča zbog lažnog prijavljivanja da je oteta i silovana. 

Kako saznajemo, ona je juče Policijskoj upravi u Nišu prijavila da su je 13. januara otela dvojica nepoznatih muškaraca i odvela je u selo Pasjača gde su je tukli i silovali. Međutim, ustanovljeno je da je Elizabeta celu priču izmislila kako bi se pred mužem opravdala jer je istukao muškarac sa kojim je duže vreme u ljubavnoj vezi.

Da bi njena priča bila još uverljivija, navodna žrtva silovanja je juče u nišku policiju došla sa svojim mužem.

- Ona je kazala da je 13. januara na silu odvedena iz sela Malča. Prema njenim navodima, ispred njene kuće zaustavilo se vozilo „opel“ u kojoj su bila dvojica maskiranih muškaraca. Kada je ona navodno prolazila pored vozila, ljudi sa fantomkama na glavama su je zgrabili i odvezli do Pasjače. Tamo su je navodno čitavu noć silovali i tukli, tražeći 500 evra koje duguje njen suprug. Međutim, nije umela da objasni kako je pobegla otmičarima niti na koji se način vratila iz Pasjače u Malču – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Nasilje, nasilje nad ženama, ples Printskrin: Youtube/Victim Support

Zbog nedoslednosti u njenoj  priči, policajci su odlučili da provere njene navode pa su ispitani svedoci koji su potvrdili da je Elizabeta noć tokom koje je navodno silovana, provela sa njima.

- Utvrđeno je da je ona 13. januara sa jednim parom otišla u Svrljig kod njihovog prijatelja, a njenog ljubavnika. Tamo su slavili do zore a onda je nešto krenulo naopako. Elizabeta se posvađala sa tim muškarcem, strasti su izmakle kontroli pa je od ljubavnika dobila batine. Ne znajući kako da opravda modrice pred mužem, odlučila je da prijavi otmicu i silovanje – navode naši izvori.

Ukoliko bude osuđena, Elizabeti preti kazna zatvora od tri meseca do tri godine koliko Krivični zakonik propisuje za krivično delo lažno prijavljivanje.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogonja

    15. januar 2020 | 17:51

    Žene spremne na sve samo da dodju do cilja

  • Милош

    15. januar 2020 | 15:01

    На жалост то ти је данашњица, 90% су такве, част изузецима, али је већина полудела, гледам само слике на фб.имају по 40-50 а деколтеи прште, пућење, да ти се живот згади. "Жене, будите даме, не јефтине, просте, неморалне лутке за пражњење"

  • DARKO 100%

    15. januar 2020 | 12:38

    Imali neko normalan u toj malci,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA