Komšiluk u šoku, drugarica ubijene Marine u suzama: Niko ne veruje da ju je žandarm razneo bombom

U Novoj Pazovi ispred porodične kuće Marine Petković muk i neverica

  • 46
Ubistvo Nova Pazova, Pavle Rakonjac Foto: Nikola Tomić

Ispred porodične kuće Marine Petković, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac, u Novoj Pazovi vladao je muk i neverica zbog njene tragične pogibije.

Komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice kažu da je ona bila mirna i dobra devojka.

- U šoku smo zbog vesti da je Marina nastradala. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vredna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem - neutešno pričaju komšije.

Marinina drugarica nije ni znala da joj je drugarica preminula.

- Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele detinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo delile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema - u suzama je pitala devojka koju je ekipa "Novosti" zatekla nedaleko od Marinine kuće.

Marina je u porodičnoj kući živela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živeo u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom devojkom.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kraljevo

    21. januar 2020 | 19:06

    Nije ona nesrecna nego bezobrazna kad je mogla da rasturi brak nekome,dal su razmisiili sta ce ona zena sa malom decom i dali je to normalno da se petlja sa ozenjenim covekom

  • Snezana

    21. januar 2020 | 18:29

    Sto je isla sa ozenjenim covekom koji ima zenu i decu. Sad svi kao dobra i postena, kako postena, da rasturi brak porodicnom coveku.

  • Vrag

    21. januar 2020 | 20:20

    Sto je tražila đavola ova vaspitačica? Nije bilo momka za nju, nego bas oca dvoje djece da ih rasturi. More....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA