"Marko se igrao upaljačem u šupi": Neutešna majka o požaru u Maloj Moštanici koji joj je odneo decu

Deca su i ranije ostajala sama kući, još od malena, i brinula se o sebi, ispričala je majka

  • 9
Majka Mala Mostanica Printskrin: Youtube/RTV Mag

Dan posle tragedije u Maloj Moštanici, kada su posle požara pronađena tela dečaka (10) i devojčice (8), Slavica Teofilović, majka nesrećno nastradale dece, otkirla je šta misli da je bio uzrok užasa.

Skrhana bolom i tugom za mališanima, neutešno priča da je kobnog dana bila na poslu kada su je nazvali da gori šupa pored kuće u kojoj su živeli.

- Krenula sam odmah sa posla kući, a kada sam došla nekoliko vatrogasnih kola već je bilo u dvorištu. Velika tragedija me zadesila, šta da kažem. Deca su i ranije ostajala sama kući, još od malena, i brinula se o sebi. Marko je, kako se pretpostavlja, uzeo upaljač koji sam uvek skrivala od dece i u šupi zapalio novine, koje su izazvale požar. Oni su se često igrali tamo, to im je bilo sklonište, i nikada nije bilo problema - neutešno priča Slavica za "Novosti".

Slavica T. se sa suprugom i troje dece preselila pre tri godine iz Ljubovije u Malu Moštanicu. Slavica je zaposlena, a njen suprug i otac dece je poslednja tri meseca u zatvoru zbog nasilja u porodici. On je, kako navode komšije, pre nego što je poslat u zatvor vodio računa o deci dok je majka bila na poslu.

Deca su, prema pisanju lista, korisnici Centra za socijalni rad.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    24. januar 2020 | 13:39

    U zatvor za ubistvo sa njom

  • Rs

    24. januar 2020 | 15:03

    Žensko sam i neka joj Bog pomogne niko nije u njenoj koži ,ali žene što malo čovek povisi ton prijavljuju za nasilje i posle kuku

  • ivx

    24. januar 2020 | 15:08

    Kriv je sistem i drzava !Neko prima platu da prepozna ovakve slucajeve da bi se na vreme reagovalo,brine se o migrantima a o svom narodu i svojoj deci jako malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA