≫ 

"Počivaj u miru, brate moj": Voljeni Nemanja (21) je poginuo na "crnoj tački" Sremskih Karlovaca

Mladić je nastradao u subotu kada je kod skretanja za vikend naselje "Zanoš" izgubio kontrolu nad vozilom

  • 18
Nemanja Š. Foto: Facebook/Nemanja Š.

Mladić Nemanja Š. (21) iz Sremskih Karlovaca poginuo je u subotu na putu Novi Sad - Sremski Karlovci kod skretanja za vikend naselje "Zanoš" upravljajući automobilom "tojota jaris". On je na krivini izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo van kolovoza u odvodni kanal. Upravo je taj deo puta, kako nam čitaoci javljaju, crna tačka za učesnike saobraćaja.

Naime, kako navode stanovnici Sremskih Karlovaca, taj put je uvek blatnjav i klizav. Takođe, ne vidi se horizontalna signalizacija, a gradilište koje se nalazi pored, navodno, nije propisno obeleženo.

Nemanja Š. Nastradali Nemanja; Foto: Facebook/Nemanja Š.

Na toj deonici kamioni i mašine izvlače blato i rasipaju materijal koji prevoze na gradilište, zbog čega, kako pričaju stanovnici Sremskih Karlovaca, nije bezbedno tuda voziti.

Voleo motore

Nastradali mladić inače je, kako ilustruju fotografije sa njegovog Fejsbuk profila, bio veliki ljubitelj motora, a učestovao je i u brojnim takmičenjima i trkama.

Nemanjina smrt potresla je njegove prijatelje koji su se i putem društvene mreže Fejsbuk oprostili od njega.

"Počivaj u miru druže", "Ali prvo jos jedan krug da odvozamo... Anđele", "Počivaj u miru, brate moj", napisali su Nemanjini prijatelji.

I devojka (18) sletela s puta na ovoj deonici

Inače, ovo nije prva saobraćajka koja se dogodila baš na ovom delu puta u Sremskim Karlovcima. Nedavno je na deonici gde je nastradao mladi Nemanja, jedna devojka imala saobraćajnu nezgodu kada je, pretpostavlja se, upravo zbog blata na drumu, sletela sa puta.

Naime, do nesreće je došlo kada je devojka (18) koja je upravljala "puntom" staropazovačkih oznaka najverovatnije izgubila kontrolu nad vozilom, a potom uletela u gradilište brze pruge Novi Sad - Beograd i zapucala se u parkirani kamion.

Saobraćajna nesreća, Sremski Karlovci Punto potpuno smrskan u saobraćajki kod Sremskih Karlovaca, Foto: NS uživo

Vozilo je bilo potpuno smrskano, a devojku su iz kola vadili novosadski vatrogasci.

Ona je zadobila višestruke povrede u vidu politrauma i  svesnom stanju je prevezena u UC KCV na dalje lečenje. Muškarac koji se nalazio na gradilištu zadobio je povrede kuka.

Video: Užas u Beogradu: Poginuo muškarac kada je izlazio iz kamiona

(D. S. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fare

    9. februar 2020 | 10:02

    ima jednan odgovor ,,necu da ispadnem pametan ali vidi se daje mladic koji je poginuo vrlo mlad.na testovima za vozace se kaze vozilo prilagoditi uslovima saobracaja i uslovima puta.

  • Crni

    9. februar 2020 | 12:40

    A da nije pogino zbog brzine kojom je vozio?

  • Hulk

    9. februar 2020 | 09:31

    Prilagoditi vožnju uslovima na putu. Prilagoditi vožnju uslovima na putu. Prilag... koliko miliona puta još ovo treba da čujete da bi poslušali?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA