Nišlija pre tri meseca tukao 2 bake, a sad udario ženu koja je sadila cveće: Oba puta zbog psa

Radnicu "Zelenila" najpre je vređao, da bi je potom više puta udario po glavi i slomio joj naočare za vid

  • 10
Pesnica, Saka, Ruka Foto: PIxabay.com

Niška policija uhapsila je M.R. (35) jer je izudarao službenicu JKP "Zelenilo" Medijana V.M. (41) samo zato što ga je opomenula da njegov pas gazi po tek posađenom cvetnom zasadu na Trgu kralja Aleksandra. Isti mladić pre tri meseca napao je dve starice jer su mu zamerile što seta psa bez zaštitne korpe.

Kako saznajemo, M.R. je juče oko 13 sati prolazio kroz centar Niša gde su radnici "Zelenila" sadili prolećno cveće.

- Na Trgu kralja Aleksandra tada se nalazila i V.M. koja je rukovodila radovima kada je naišao M.R. Žena mu je rekla da pripazi na psa, što je njega izrevoltiralo, pa je počeo da je vređa, a zatim je više puta udario po glavi, skinuo joj naočari za vid, slomio ih i bacio na zemlju, a zatim pobegao - kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Policija je saopštila da je M.R. uhapšen, te da će sa krivičnom prijavom za nasilničko ponašanje biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu. Protiv M.R. je već podneta prekršajna prijava zbog tuče jer je 12. decembra prošle godine, takođe na Trgu kralja Aleksandra napao G.R. (78) i M.G. (69) i izudarao ih pesnicama.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA