≫ 

Ovako izgleda tinejdžerka kojoj je Ela rasekla lice: Majka povređene devojke traži da budu testirane

Dok devojka koja je unakazila Aleksandru navodi da je to uradila u samoodbrani, majka povređene tinejdžerke sve demantuje

  • 75
Ela Alomerović Ela i povređena Aleksandra, Foto: Facebook/Ela Alomerović/Privatna arhiva

O incidentu koji se pre desetak dana dogodio u pribojskom kafiću kada je Ela Alomerović iz Prijepolja (19) vinskom čašom rasekla po licu tinejdžerku Aleksandru Đ. (18) i dalje se vode žustre rasprave. Dok devojka koja je unakazila Aleksandru tvrdi da je to uradila u samoodbrani jer ju je ona prva napala s leđa zbog ljubomore, majka povređene tinejdžerke sve demantuje nazivajući Eline izjave "totalnim lažima".

Aleksandrina majka Maja kaže za portal Telegraf.rs da se sve odigralo u lokalu u Prijepolju malo pre ponoći i da njena ćerka ni sada ne zna zbog čega je te večeri napadnuta.

- Sve što je Ela rekla je totalna laž. Aleksandra nije kriva, ta devojka je nju prva napala. Moje dete se nije ni nadalo udarcu. Prišla joj je i počela da je udara, samo što je moje dete pitalo u čemu je problem. Udarila ju je vinskom čašom 5 puta, i to je priznala u policiji. Aleksandri je kosa bila puna stakla - objašnjava Maja za Telegraf.rs dodajući da njena ćerka zbog povreda i pretrpljenog stresa nije u stanju da daje izjave.

Ela Alomerović Devojka koja je udarila Aleksandru, Foto: Facebook/Ela Alomerović

Kako dodaje, Aleksandra je odmah prebačena u Hitnu taksijem, a doktorka im je rekla da je malo falilo da joj arterija na vratu bude prerezana. Majka povređene tinejdžerke demantuje i to da je Aleksandra ljubomorna na Elu.

- Kaže da je moja ćerka ljubomorna na nju, a nije. Nema zašto da bude. I nije istina to što je rekla za Aleksandrinog momka, da on drži kafić u kojem se sve odigralo - priča Maja.

Naša sagovornica navodi i da je od policije tražila da vidi snimke, ali joj je rečeno da taj klub nema kamere.

- Optužila je Aleksandru da je bila pod psihoaktivnim supstancama, a ja ću lično tražiti da se obe testiraju na drogu, što i moja ćerka zahteva - kaže Maja.

Tinejdžerka iz Priboja se, prema rečima njene majke, ne oseća dobro.

- Nije dobro, ima strah od ljudi i izlaženja. Oči su je pekle, boli je glava, totalno se izmenila. U maju joj je matura. Bitno mi je da joj srede lice, onda će se se i ona osećati psihički lakše - navodi naša sagovornica.

Fotografija objavljena na internetu

Maja kaže i da se, odmah posle incidenta, Aleksandrina fotografija na kojoj se vidi njeno rasečeno lice u šavovima, pojavila na društvenim mrežama.

- Znam i ko je fotografisao, ćerka mi je rekla i to sam išla da prijavim policiji jer je to krivično delo - objašnjava.

O tome da joj je ćerka isečena po licu, Maja je saznala od svoje druge ćerke, koja je upravo na društvenim mrežama videla unakaženu Aleksandru.

- Zamislite kakav je to šok, kad je videla da joj je sestra unakažena - navodi naša sagovornica.

Tinejdžerka Aleksandra Aleksandra Đ, Foto: Privatna arhiva

Čekaju se policija i tužilaštvo

Prema navodima medija, ceo slučaj preuzelo je Osnovno javno tužilaštvo u Prijepolju koje nije odgovorilo na naša pitanja o tome dokle se stiglo sa istragom.

Na naša pitanja nisu odgovorili ni iz Policijske uprave u Prijepoplju.

"Sve je laž i smišljeno odrađeno iz ljubomore"

Ela Alomerović (19) je za Telegraf.rs izjavila da je Aleksandra nju prva napala, a da je ona u smoodbrani isekla Aleksandru po licu. 

Smatra da je incidentu predhodio jedan, jedini razlog - ljubomora.

- Ja sam se te noći nalazila u tom lokalu i napadnuta sam mučki sa leđa ničim izazvana, devojka mi je spremno prišla sa leđa, zavezala kosu, skinula naušnice i počela jake udarce da mi zadaje u predelu glave i vrata!

- Pokušala sam da je sprečim nekoliko puta, ali ona je nastavljala sve jače u momentu sam, nepromišljeno i u samoodbrani, udarila je čašom koju sam imala u ruci! - kazala je Ela za naš portal.

Video: Ove gospođe su se opako makljale prošle godine ispred jednog kluba:

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    4. mart 2020 | 23:15

    Kapiram da je ova mala umislila da je neko i nešto. Izjava joj je pravno formulisana, što znači da ju je neko dobro poducio. Zašto bi to radila da nije kriva?? U potpunosti verujem ovoj napadnutoj devojci

  • Jana

    4. mart 2020 | 21:20

    Veliki ubilacki nagon u sebi nosi ova mala napumpana.

  • Vesna

    4. mart 2020 | 22:09

    Ovo sto je ova mala namazana napumpana plavusica izjavila je smisljena pravna izjava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA