≫ 

Nišlija koji je izbo silovatelja svoje ćerke: "Dete sam sakrio ispod kreveta, ženu iza ormara"

"Bila je u modricama, imala je opekotine po nosu i stomaku, jer joj je gasio cigarete po telu. Ma, svašta joj je radio..."

  • 47
Silovanje, nasilje nad ženom, ženama Foto ilustracija: Shutterstock

"Branio sam porodicu, mislio sam da će nas sve pobiti. Sakrio sam ćerku ispod kreveta, a ženu iza ormara... Znajući šta je radio mojoj ćerki, verovao sam da nam se loše piše i uradio sam ono što sam morao - priča Č. N. (50) iz niškog sela Trupale, koji je 10. marta u svojoj porodičnoj kući nožem izbo N. R. (24), bivšeg momka svoje kćeri. Protiv njega je podneta krivična prijava jer je N. R. zadobio teške telesne povrede zbog kojih se i dalje leči u niškoj bolnici.

Kako objašnjava devojčin otac, N. R. je 6. marta u svojoj kući u selu Donje Međurovo surovo pretukao devojku i silovao je.

- Bila je u modricama, imala je opekotine po nosu i stomaku, jer joj je gasio cigarete po telu. Ma, svašta joj je radio... Kazala mi je da je jedva uspela da pobegne jer joj je uzeo mobilni telefon, pa je iz nekog dragstora pozvala taksi. Prijavili smo ga policiji, a otišli smo i u Zavod za sudsku medicinu da bismo imali i zvaničan dokaz za ono što joj je uradio - priča Č. N.

Policija je odmah otišla na adresu N. R, ali je on pobegao pre njihovog dolaska.

- Ja sam se sa njim posle toga video da bi mi vratio ćerkin telefon. On mi je kazao da bi voleo da se pomire, a ja sam mu odgovorio da od toga nema ništa i da je ostavi na miru. Međutim, on je nije ostavljao na miru, slao joj je poruke, molio je da mu oprosti, terao je da kaže da su se napili pa da su se potukli... I meni je slao poruke, pisao je: "Pitaj ćerku gde je bila u petak".

- Mislio je da ću da mu poverujem da ju je neko drugi istukao - opisuje devojčin otac događaje koji su prethodili obračunu.

Č. N. i njegova porodica su spavali kada je N. R. došao u njihovu kuću.

- Bilo je oko jedan sat iza ponoći kada smo čuli kako lupa na vrata. Vikao je, psovao i pretio... Drao se : "Izađi majmune, da te ja spakujem!" Učinilo mi se kao da je neko bio sa njim, i da sam čuo zvuk repetiranja pištolja. Moguće je da je to imao snimljeno u telefonu, pa je pustio da nas uplaši jer se ispostavilo da kod sebe nema nikakvo oružje. Ništa mu nisam odgovarao strahujući da ću dodatno da ga iziritiram, nadao sam se da će se smiriti i otići. Sakrio sam ženu i ćerku i čekao ga, razmišljao sam da ako ubije mene, ubiće i njih. Video sam njegovu siluetu na balkonskim vratima pre nego što ih je razbio i uleteo u sobu. Počeli smo da se rvemo, dohvatio sam nož i ubo ga, jer nisam mogao drugačije da ga savladam - kaže vidno uznemireni čovek.

Čitava porodica i dalje je pod velikim stresom, Č. N. objašnjava da je najgore njegovoj kćeri.

- Posle svega što se desilo, ona više ne sme da izađe iz kuće. Svi smo zabrinuti, i meni nije lako, znam šta me sve čeka, ali se nadam da će se dokazati da sam samo branio svoju porodicu - navodi Č. N.

Protiv N. R. je podneta krivična prijava za silovanje. On se i dalje nalazi u niškoj bolnici, gde je ustanovljeno da je zadobio je posekotinu po vratu i ubod u leđa.

Kako saznajemo, brutalni napad je bio kulminacija ljubomornog ispada N. R.

- On je sumnjao da se devojka viđa sa još nekim. Pitao je sa kim je razmenjivala poruke, oteo joj mobilni telefon i počeo da je tuče a zatim je i silovao - objašnjavaju naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    13. mart 2020 | 14:51

    Moja podrška ocu!!!

  • Pera

    13. mart 2020 | 15:06

    Слобода за оца. Штитио је ћерку и породицу. Његово ослобађање би била опомена и за остале који би да силују децу.

  • Daniel Ivanovsky

    13. mart 2020 | 14:19

    Danas je petak,Uskrsnji posti su u toku....Nek mi bog oprosti ali svaka cast ovom otcu.Trebao je da ga isece na komade i polije kiselinom.Svako ko ima dete,cerku znace kako boli da vidis da ti neko maltretira dete koje si ti podigo od kilo mesa..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA