Nema tolerancije za one koji krše samoizolaciju: Pritvorenici će biti kažnjeni po hitnom postupku

Državni sekretar u Ministarstvu pravde Radomir Ilić poručio je danas da je država pokazala snažnu oštricu prema onima koji u ovom teškom stanju u kojem se nalazi nacija, krše mere Vlade Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • vladimir

    27. mart 2020 | 13:59

    Ako je zakon za sve zasto se onda ne primenjuje za sve?Zasto za politicare ne vazi karantin a za nase cim dodju moraju u karantin poznate licnosti paradiraju gradom i njih policija ne dira migrante policija samo pokupi i odnese ih centar i njima nema da se pisu prijave i vode u zatvor,a vazno je da penzionere hapse i pisu prijave.Realno treba da se pronalaze i testiraju svi gradjani i da se stalno vrsi testiranje, sta vredi biti kuci ako si bolestan onda zarazis ukucane,i gradjani trebaju svi da nose zastitne maske i rukavice i da se vrsi dezinfekcija prilikom ulaska u prodavnicu i slicno najlakse je samo kazniti ko da ce kazna od 150000 din ili zatvor da te izleci ili opameti. Jos kada vidim ove nase strucnjake kako nose maske zapitam se jel to poslednji modni hit,a vojska samo paradira umesto da dezinfikuju oni sa puskama paradiraju verovatno se bore protiv virusa.Pronalazenje i testiranje moze da pomogne pa tek onda izolacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA