≫ 

Hapšenje u Velikom Gradištu: Suvozač u "škodi" skrivao marihuanu i spid

Prilikom kontrole osumnjičenog koji se nalazio na mestu suvozača u automobilu marke "škoda" požarevačkih registarskih oznaka policija je pronašla više od 48 grama marihuane i 14 grama spida

  • 1
Policija, Svetla, Rotacija

Foto: PIxabay.com

Policija u Velikom Gradištu, po nalogu Osnovnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (28), zbog  sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je na području Velikog Gradišta, prilikom kontrole osumnjičenog koji se nalazio na mestu suvozača u automobilu marke "škoda" požarevačkih registarskih oznaka pronašla više od 48 grama marihuane i 14 grama spida, navodi se u saopštenju MUP.

Protiv dvadesetšestogodišnjeg vozača automobila podneta je prekršajna prijava zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i određeno mu je zadržavanje do 12 časova.

Video: Policija pronašla drogu u zamrznutom piletu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana

    2. maj 2020 | 12:41

    Nije maloletan,dajte puno ime i prezime suvozača i vozaća,da se zna ko truje mlade u Velikom Gradištu. Ovde je mala sredina skoro sr svi znaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA