Sud u Vranju imao pune ruke posla: Krivične prijave protiv 20 lica zbog kršenja policijskog časa

Izrečene su novčane kazne u iznosu od po 50.000 dinara u 18 predmeta, a u dva predmeta novčane kazne od po 30.000 dinara

  • 3
Kafe Korona, Vranje Foto: S. Tasić

Zbog kršenja policijskog časa od četvrtka od 18 sati do ponedeljka u 5 sati Prekršajni sud u Vranju je postupao u 20 slučajeva, po zahtevima za pokretanje prekršajnog postupka koji su podneti od strane Policijske uprave u Vranju.

- Za kršenje policijskog časa i kretanje na javnom mestu van objekta za stanovanje - stana i kuće lica koja nisu navršila 65 godina za vreme policijskog časa postupano je u 20 predmeta u kojima je jedno lice sa teritorije grada Niša, sa teritorije opštine Surdulica dva lica, sa tetirorije opštine Kosovske Kamenice jedno lice, sa teritorije opštine Vladičin Han dva lica, sa teritorije grada Vranja 12 lica, sa teritorije opštine Bujanovac četiri lica - saopštio je Prekršajni sud u Vranju.

Kako je navedeno, prekršaji su učinjeni na području opštine Surdulica, opština Vladičin Han, opština Bujanovac i na teritoriji grada Vranja.

Izrečene su novčane kazne u iznosu od po 50.000 dinara u 18 predmeta, a u dva predmeta novčane kazne od po 30.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zokica

    4. maj 2020 | 16:04

    Cim krse pravila,imaju viska para. I zato samo tako,udrite po dzepu. Nas narod,cast izuzetcima,jedino kada ga udaris po dzepu,slusa. Pravila se moraju postovati,a ko ne postuje neka plati

  • Dr

    4. maj 2020 | 14:00

    Samo po dzepu

  • Rea

    4. maj 2020 | 14:29

    Ja ga redovno krsim, nemate pravo na te kazne, pada na sudu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA