≫ 

Poznato zdravstveno stanje Danijela koji je pretučen u KPZ Niš: Lekari se bore za njegov život

Danijel Joksimović ima višestruke prelome kostiju lica, čeone kosti, nagnječenje mozga sa višestrukim krvarenjem, nagnječenje pluća, prelom sedmog i osmog rebra, nagnječenje jetre i rupturu slezine

  • 3
KPZ Niš, kazneno-popravni zavod Niš Foto: Dragana Kocić

Danijel Joksimović (22) iz Prokuplja, koga su sinoć u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu pretukla dvojica cimera, je u veoma teškom stanju.

- Pacijent ima višestruke prelome kostiju lica, čeone kosti, nagnječenje mozga sa višestrukim krvarenjem, nagnječenje pluća, prelom sedmog i osmog rebra, nagnječenje jetre i rupturu slezine. Na mehaničkoj je ventilaciji, u veštačkoj komi u teškom opštem, životno ugrožavajućem stanju – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Mladića su metalnim šipkama prebili S. M. (29) iz Trstenika i M. F. (27) iz Kruševca.

- Ništa nije ukazivalo da će do tuče doći, veče je normalno prolazilo, oni su se družili i razgovarali. Sukob je buknuo iznenada, nakon svađe između njih trojice, čiji je povod prema prvim saznanjima, bio Danijelov pokušaj da bude glavni među cimerima. S. i M. su odvalili metalne nogare sa kreveta i krvnički ga prebili po glavi i telu. Zatim su ga odvukli do izlaza iz paviljona i predali ga čuvarima. Takođe, službi obezbeđenja su predali i šipke kojim su ga pretukli – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Napadači trgovali narkoticima

Obojica Danijelovih napadača u niškom zatvoru robijaju zbog trgovine narkoticima. Kako saznajemo, S.M. je osuđen na osam godina zatvora od kojih je odležao šest, a M. F. je u zatvor stigao prošle godine radi izdržavanja četvorogodišnje kazne zatvora.

Danijel je osuđen na trinaest godina zatvora jer je februara 2017. godine u Prokuplju nožem usmrtio Vojislava Blagojevića (26). Nesrećni mladić je stradao, jer je od Danijela branio vlasnika kafane koga je ovaj tukao, nakon što je odbio da plati račun od dve hiljade dinara.

Video: Pijani mladići se tukli u Čačku tokom policijskog časa

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    5. maj 2020 | 14:44

    Данијел убица, бедно живео а још бедније ће завршити ...

  • sasa

    5. maj 2020 | 14:59

    Nije mi žao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA