• 2

Osumnjičeni za masakr u Leskovcu danas na saslušanju: Zločin navodno počinjen zbog svađe oko novca

Miloš je, da podsetimo, osumnjičen da je ovaj zločin počinio sekirom, u iznajmljenoj kući u Leskovcu

  • 2
Miloš Ilić

Foto: Facebook/Milos Ilic

Leskovčanin Miloš Ilić, osumnjičen da je u noći između 9. i 10. maja u podstanarskoj kući u Leskovcu, sekirom ubio četiri člana svoje porodice - oca Predraga, maćehu Danijelu, sestru Anu u poodmakloj trudnoći i polusestru Saru - biće danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u tom gradu, piše Blic.

- U toku je preduzimanje predistražnih radnji, po čijem okončanju će biti otvorena istraga. Osumnjičeni I. M. biće saslušan danas u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz čl. 214. tač.11. KZ i lišio života svog oca, svoju sestru, maćehu i njenu ćerku, nakon čega će se odlučiti o preduzimanju drugih dokaznih radnji - rečeno je za Blic danas iz Višeg tužilaštva u tom gradu.

U međuvremenu, Zaštitnik građana je po sopstvenoj inicijativi pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva unutrašnjih poslova, Centra za socijalni rad u Bojniku i Centra za socijalni rad u Leskovcu, kako bi ispitao okolnosti koje su dovele do porodičnog nasilja sa tragičnim ishodom.

Danijela Daka Daca Ilic i Predrag

Ubijeni Danijela i Predrag/ Foto: Facebook/Danijela Daka Daca Ilic

Zaštitnik građana je zatražio od Centra za socijalni rad u Bojniku i Leskovcu, kao i od Ministarstva unutrašnjih poslova da ga obaveste u roku od 15 dana da li su od ranije bili upoznati sa porodičnom situacijom u nastradaloj porodici, da li je u proteklom periodu bilo prijava za nasilje u porodici, te ukoliko je bilo nasilja potrebno je da obaveste Zaštitnika građana o merama i radnjama koje su preduzeli kako bi se pružila adekvatna zaštita porodici.

Takođe, Zaštitnik građana je zahtevao od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja da izvrši stručni nadzor nad radom Centra za socijalni rad u Bojniku i Centra za socijalni rad u Leskovcu u pogledu ove porodice i da ga obavesti o rezultatima obavljenog nadzora.

Miloš je, da podsetimo, ovaj zločin počinio sekirom, u iznajmljenoj kući u Leskovcu. Navodno je masakru prethodila svađa sa ocem Predragom, koji nije hteo da mu da novac.

On je uhapšen oko 16 sati u nedelju, a policiji je, navodno, priznao zločin.

Video: Komšije porodice Ilić: Maćeha je podvodila Miloševu sestru Anu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tetejac

    Eto ! Ako neko hoće da ubije nekog nije mu potrebno oružje,sad vas pitam zašto ste razoružali građane Srbije koji su imali u legalnom posedu oružje !? NE OPRAVDAVAM NASILJE ! STOP NASILJU !!!

  • Logika

    Au, šta ste našli čoveka od dr, da priča, pa treba i njega saslušati jer on tako leči ljude ko ovog dečka. Bože me oprosti, da nisam odvela muža kod drugog dokrora isto bi i mi prošli, a sada je malo od malo bolje i sporazumem se sa njim. Hvala dragom bogu.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima