≫ 

Kosi iz Prijepolja određen pritvor zbog sumnje da je izazvala nekoliko požara: Tvrdi da je nevina

Kosi je bila nuđena nagodba o priznanju krivice, uz uslovnu i novčanu kaznu, međutim ona to nije prihvatila jer smatra da je nevina i da će to dokazati na sudu

  • 2
Požar naselje Suvodo Prijepolje Foto: Rina.rs

Kosi Tomašević koja je osumnjičena za podmetanje požara u nekoliko stambenih objekata u prijepoljskom naselju Suvodo, određen je pritvor u trajanju od 30 dana, potvrdila je portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, Jasminka Bošnjaković.

Kako agencija RINA saznaje od članova porodice, Kosi je bila nuđena nagodba o priznanju krivice, uz uslovnu i novčanu kaznu, međutim ona to nije prihvatila jer smatra da je nevina i da će to dokazati na sudu, pa je nakon te odluke očekuje legalni parnični postupak.

Prijepolje požar Zoran Tomašević Foto: RINA

- Nudili su joj da sedam meseci nosi nanogicu i da plati 50.000 dinara, ako prizna krivicu. Ona je to kategorički odbila, jer kaže da nije kriva. Rekla mi je da će ležati na robiji koliko god da treba, ali da će dokazati da je nevina i da nema ništa sa požarima koji su nam se desili - rekao je Kosin muž, Zoran Tomašević.

U prijepoljskom naselju Suvodo, misteriozni požari dešavaju se već mesecma unazad, kada su uprkos isključenoj električnoj instalaciji goreli štekeri i kućni aparati u kući Zorana Tomaševića, Željka Obradovića koji je Kosin rođeni brat, i još jednoj komšijskoj kući.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA