≫ 

Misterija se nastavlja: Dečaci koji su živeli kod Kose iz Prijepolja izazvali požare u Lazarevcu?

Prema rečima Kosinog supruga Zorana Tomaševića su danas kada su prebačeni u Lazarevac izazvali tri požara

  • 2
Prijepolje, požari Foto: Rina.rs

Kosa Tomašević (57) iz Prijepolja najverovatnije leži u pritvoru nevina. Naime, dva deteta koji su bili kod njih u okviru hraniteljske porodice su prebačeni u Lazarevac. Dva dečaka su danas napravila tri požara u tom gradu, pišu "Novosti".

Prema rečima Kosinog supruga Zorana Tomaševića su danas kada su prebačeni u Lazarevac izazvali tri požara.

Prijepolje požar Zoran Tomašević Foto: RINA

- Pozvali su me oko 19 časova Iz centra za socijalni rad u Lazarevc i rekli mi da su dečaci naravili tri požara. Oni sumnjaju da su deca izazvali misteriozne požare u Prijepolju - rekao je za "Novosti" Zoran Tomašević.

U prijepoljskom naselju Suvodo, misteriozni požari dešavaju se već mesecma unazad, kada su uprkos isključenoj električnoj instalaciji goreli štekeri i kućni aparati u kući Zorana Tomaševića, Željka Obradovića koji je Kosin rođeni brat, i još jednoj komšijskoj kući.

Kosi Tomašević koja je osumnjičena za podmetanje ovih požara određen je pritvor u trajanju od 30 dana, potvrdila je portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, Jasminka Bošnjaković, prenela je danas RINA.

Video: Serija spontanog samozapaljivanja kuća u Prijepolju: Stručnjaci nemaju objašnjenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bre

    16. maj 2020 | 20:08

    Kako zena ili deca migu da budu odgovorni za pozar na iskljucenim elektro instalacijama. Cak I najtezi laik bi rekao da je to nemoguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA