≫ 

Pucao u bivšeg muža svoje bratanice koji ju je pretukao? Kreće istraga za pokušaj ubistva u Opovu

Muškarac osumnjičen i za nedozvoljeno nošenje oružja

  • 4
Pištolj Foto-ilustracija: Pixabay

Nakon što se prekjuče u Opovu desilo ranjavanje iz vatrenog oružja, u kojem je teško povređen muškarac S. Š. (31) iz Samoša, iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu saopštili su za Telegraf.rs da je doneta naredba o sprovođenju istrage protiv S. J. (33) iz Opova zbog postojanja sumnje na krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Kako su nam rekli, osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 20. maja oko 17.30 časova u Opovu na ulici ispred svoje kuće, nakon kraće rasprave pokušao da liši života oštećenog S. Š. iz Samoša (31) upotrebom vatrenog oružja, pištolja, kojeg je neovlašćeno nosio, tako što je ispalio dva projektila u pravcu oštećenog, i pogodio ga u predelu desne noge i sedalne regije, usled čega je oštećeni zadobio povrede u vidu dve prostrelne rane.

- Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, istom je na predlog tužilaštva određen pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu zbog okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometao postupak uticanjem na oštećenog i svedoke kritičnog događaja, kao i zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo imajući u vidu raniju osuđivanost - stoji u saopštenju.

Kako smo ranije preneli, sumnja se da je S. J. stric nevenčane supruge upucanog S. Š, te da je do pucnjave došlo kada je S. Š. došao do kuće bivše nevenčane supruge, koja ga je napustila pre dve godine i vratila se kod svojih, tražeći da vidi njihovu decu.

- Muškarac je došao do kuće svoje nevenčane supruge, govoreći da želi da vidi njihovo dvoje dece. Ona ga je napustila pre dve godine i vratila se kod svojih sa decom. U jednom trenutku, kako se sumnja, stric žene izašao je iz kuće sa pištoljem i pucao muškarcu u stomak - kazao je naš izvor.

Kako je dodao, muškarac je od krvarenja pao u nesvest i u tom stanju odvezen je u bolnicu.

Kako saznajemo, u ovoj porodici nije bilo ranije prijavljenog sukoba.

Pijan napao bivšu suprugu, stric je odbranio?

Međutim, prema pisanju Republike od juče, 21. maja, S. Š. je, prema rečima svedoka, vidno pijan napao bivšu suprugu sa kojom ima dvoje dece.

S. Š. je brutalno, prema navodima, do krvi pretukao bivšu ženu, a onda je njihovog sina (9) uhvatio za kosu i stavio mu nož pod grlo. U tom trenutku je iz susedne kuće došao njen stric S. J. koji je čuo buku. On je ispalio metak u S. Š. kako bi odbranio bratanicu.

Metak je prošao kroz stomak, a ranjeni S. Š. uspeo je da napravi par koraka i onda je pao na zemlju.

Video: Snimci sa lica mesta: S puškom čekao vozača u ovom parku, ubio ga, pa krenuo na suprugu

(M. B. / B. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    22. maj 2020 | 16:11

    SJ treba dati medalju, a ne drzati ga u zatvoru! Pitanje glasi zasto se policija nije oglasila i zasto nije zastitila zenu i decu i zasto je stavila ovog coveka da brani svoju bratunicu sa vatrenim oruzjem?! Gde je policija da nasilje spreci od tog monstruma koji je stavio noz detetu ispod grla!???

  • Mrki

    22. maj 2020 | 16:17

    Ako je branio svoju rođaku, i trebao je da puca. Podrška za strica!

  • Majka

    22. maj 2020 | 18:08

    Ne razumem ,sta je trebao da uradi,ako covek drzi noz detetu ispod grla?U redu da odgovara za to sto nije imao dozvolu,ali zato sto je ubio nekog ko je dosao sa namerom da ubije zenu i dete,meni bas nije normalno.Zato nam se i desavaju takve stvari.Zrtva postane krivac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA